Skæbner

Tvang børn til at slås og filmede det

3. september 2015 af Joan Andersen. Foto: Google Maps
To pædagogmedhjælpere er sigtet for at have arrangeret slåskampe mellem børn på fire til seks år – og filmede det.

Drenge og piger på fire til seks år blev opfordret til at slås mod hinanden, mens dem, der skulle passe på dem, filmede det. Sådan lyder anklagerne i en opsigtsvækkende sag fra New Jersey, USA.

Læs også: Forældre druknede datter i sodavand

Opfordrede til slåskamp

To pædagogmedhjælpere, 22-årige Erica Kenny, og Chanese White på 28 år, er sigtet i sagen og er blevet fyret fra børnehaven Lightbridge Academy i Cranford, New Jersey. Politiet mener, at de to har opfordret børnene til at slås.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Omkring 12 børn, drenge og piger mellem fire og seks år, slå; kaster hinanden i jorden og slår hinanden, siger anklager Grace Park til CBS New York.

Læs også: Jeg vil aldrig slå mine børn

Filmede børnene

Erica skulle have filmet det og del videoen, som hun kaldte ”Fight Club”, med en gruppe mennesker på det sociale medie Snapchat. På Scapchat forsvinder videoen igen efter 10 sekunder, men politiet har alligevel fået fingre i den, da nogen har optaget den og gemt den.

- Vi mener ikke, at nogen af børnene er kommet alvorligt til skade, men vi efterforsker stadig sagen, siger anklageren.

To episoder skulle have fundet sted den 13. august på legepladsen i børnehaven. Politiet forsøger nu at finde ud af, om det kun var denne ene dag, eller om det foregik flere gange og måske endda mere systematisk.

Erica Kenny og Chanese White er sigtet for børnemishandling, Erica er også sigtet for at have bragt børn i fare. De risikerer henholdsvis op til 18 måneder og fem års fængsel.

Læs også: Fik baby til at ryge cigaret

Sponsoreret indhold