Skæbner

Tyd dine hænder

17. september 2015 af Ambjørn C, Lykkelig.dk, foto: Colourbox.
Vi fortæller dig, hvad du kan læse i dine hænder.
Håndlæsning - Tyd dine hænder

Der er mange linjer i hånden som håndlæseren kan læse. De fire mest markante er hjertelinjen, hovedlinjen, livslinjen og skæbnelinjen.

Nysgerrig på det alternative? Prøv en session med én af vores dygtige clairvoyanter

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvad siger håndens linjer?

Hjertelinjen løber fra håndkanten under lillefingeren og tværs over håndfladen for at slutten under langefingeren (Saturn) eller pegefingeren (Jupiter). Den fortæller primært om kærlighedsevnen.

Hovedlinjen løber fra under pegefingeren og i retning mod håndryggen. Der er ofte forskel på hovedlinjens udseende i venstre og højre hånd. Det kan fortælle håndlæserens hvordan man indtil nu har udviklet sin bevidsthed.

Livslinjen begynder samme sted eller lidt under, og den løber ned rundt om tommelfingerbjerget for at slutte i nærheden af håndleddet. Det er ikke længden på livslinjen der afgør hvor længe man leve, emn håndlæseren kan ud fra dens udformning få et indtryk af hvor godt kroppen er i stand til at overkomme sygdomme og ulykker.

Skæbnelinjen løber fra midt på håndroden og tværs gennem hånden i retning mod langefingeren. Det er den linje der er mest forskellig mennesker imellem. Nogle har en lang markant skæbnelije og hos andre er den mere overfladisk eller kan være vanskelig at finde. Desto mere markant skæbnelinjen er desto mere forudsigeligt vil ejermandens liv være. En mere svag skæbnelinje tyder derimod på et mere frit og uforudsigeligt liv.

Læs også: Få selvindsigt med håndlæsning

Sponsoreret indhold