12-årig skyder to kammerater

En by er i sorg, efter at en 12-årig har skudt og såret to af hans kammerater.

Med et haglgevær godt gemt i en pose begav en kun 12-årige dreng sig tirsdag hen på sin skole i byen Roswell i delstaten New Mexico.

Ramte to elever

Kort tid efter hans ankomst begyndte den unge dreng at skyde vildt omkring sig, og han endte med at ramme to elever.


Læs også: Afdødekontakt: Kissers søn blev skudt af politiet

En kun 11-årige dreng, der blev alvorligt såret og som stadig er i kritisk tilstand, og en 13-årige pige vis tilstand er i bedring. Den 12-årige gerningsmand, der blev pågrebet umiddelbart efter skyderiet, blev overført til et psykiatrisk hospital i byen Albuquerque.

Skolelæreren blev en helt

Ifølge flere amerikanske medier, så er skolelæreren John Masterson blevet udråbt til helt, da han angiveligt havde held til at overbevise den 12-årige gerningsmand om at lægge våbnet fra sig og derved undgå at flere elever blev ramt.
- Vi ved endnu ikke, hvor han har fået geværet fra, men det er helt sikkert, at han har skjult det godt og smuglet det ind på skolen, fortalte politichefen Pete Kassetas fra New Mexicos delstatspoliti.


Læs også: 3-årig døde efter tandlægefejl


"Vi skal stå sammen"

Guvernør Susana Martinez fra New Mexico udtrykker stor sorg over hændelsen og opfordrer borgerne til at stå sammen i denne svære tid.


- Jeg beder alle borgerne fra New Mexico om at have de sårede børn med sig i deres bønner. Vi har en 12-årige og en 13-årig, der er blevet beskudt, kort før de skulle i skole, siger guvernøren ifølge CNN.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!


Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-