13-årig dreng hængte sig

Det blev for meget for 13-årige Henry Tattersall. Han kunne ikke bære den dårlige samvittighed. Så han hængte sig på værelset.

En ufattelig tragedie har ramt en familie fra Burnley i England. 13-årige Henry Tattersall blev fundet død på sit værelse. Han havde hængt sig selv - angiveligt på grund af dårlig samvittighed. Han var flov og skammede sig, fordi han havde brugt over 4.000 kroner fra sin mors kreditkort. Pengene var gået til noget så banalt som spil på hans Xbox.

LÆS OGSÅ: 12-årige Rebecca blev mobbet til selvmord

Afsløret af kontoudtog

Da 35-årige Eve Tattersall kaldte på sin søn, reagerede han ikke, så hun sendte hans storesøster op efter ham. Få minutter tidligere havde han postet en besked på facebook.

- I'm going to kill myself. (Jeg tager livet af mig selv, red.).

Han skrev beskeden, fordi Eve havde gennemgået sit kontoudtog og afsløret ham. Hun havde skældt ham ud, og han var flov.

LÆS OGSÅ: Hængte sig lige før brylluppet

4.000 kroner på fire dage

- Jeg tror, at Henry var chokeret over, hvor mange penge, han havde brugt. Det gav ham dårlig samvittighed, at jeg var vred på ham, fortæller Eve.

- Men vi havde ikke råd til at undvære så stort et beløb. På blot fire dage havde han brugt 422 Engelske Pund.

LÆS OGSÅ: 12-årig faldt død om i skolegården

Hængte sig i ledningen

Henry blev fundet af sin søster Holly. Det var et forfærdeligt syn, der mødte hende. Henry havde hængt sig i ledningen til sin Xbox. Den Xbox, som indirekte var skyld i hans dårlige samvittighed.
Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-