14-årig kvalt af kæresten – troede hun var gravid

Hun skulle aldrig have sagt, at hun var gravid med hans barn. I går blev 22-årige Christian Ferdinand kendt skyldig i mordet på sin kun 14-årige kæreste. Han kvalte hende med en pude, da hun sagde, at hun var gravid, og at hun ville beholde barnet. En obduktion af hendes lig viste senere, at hun slet ikke var gravid.

Shaniesha blev kun 14 år. Kæresten kvalte hende, da hun sagde, at hun var gravid.


Det er så meningsløst og brutalt, som det næsten kan blive. Og juryen i retten i Brooklyn i New York var da heller ikke et øjeblik i tvivl, da de i går fandt 22-årige Christian Ferdinand skyldig i mordet på sin kun 14-årige kæreste, Shaniesha Forbes, tilbage i januar 2013.

Han risikerer nu 25 år til livstid bag tremmer.

LÆS OGSÅ: Søstre tilgiver mors mordere

Dermed er der omsider sat punktum i den dybt tragiske sag, som i dén grad har sat følelserne i kog i bydelen Brooklyn.

Fortjener ikke tilgivelse

Da dommen faldt, lød der et dybt suk fra den afstumpede morder, som tydeligvis havde sat næsen op efter en langt mildere straf.

Ifølge dokumenter som avisen The New York Post er kommet i besiddelse af, skulle han, da han blev pågrebet, have spurgt betjentene, om han "ikke kunne slippe med lidt samfundstjeneste" som straf.

LÆS OGSÅ: Dræbte sin datters voldtægtsmand

- Jeg tror ikke, Gud vil tilgive ham. Han fortjener ikke tilgivelse. Jeg håber, han rådner op i fængslet, lød det i går eftermiddag fra offerets storesøster, 22-årige Shaquana Forbes.

"Dræb lortet"

Den uhyggelige sag tog sin begyndelse, da 14-årige Shaniesha i januar 2013 sendte en sms til Christian, hvor hun skrev, at hun var gravid med hans barn. Hun meddelte ham desuden, at hun ville beholde barnet - en abort var udelukket, skrev hun, fordi hendes mor er religiøs.

Ifølge rets-rapporten skrev Christian tilbage, at Shaniesha bare havde at "dræbe lortet".

Senere samme dag mødtes det unge par hjemme hos Christians fætter, hvor de lå på en sofa og snakkede. Angiveligt bragte den unge pige igen sin påståede graviditet på banen, hvilket fik kæresten til at gå amok.

LÆS OGSÅ: Tæt på det perfekte drab

Hun var så lille

Han greb til sidst en læderpude, som han pressede ned over hendes ansigt, indtil hun ikke længere bevægede sig.

Da efterforskerne senere spurgte Christian, om Shaniesha havde forsøgt at kæmpe imod, svarede den unge mand iskoldt:

- Hun prøvede. Men det var en let kamp. Hun var så lille.

Morderen forsøgte at slette sine spor, blandt andet ved at oversprøjte den 14-årige piges krop med Axe body-spray og tænde ild til hende. Herefter proppede han liget ned i en kuffert, som han smed i vandet ved Gerritsen Bay.

Slet ikke gravid

- Den anklagede håbede, at saltvandet ville ødelægge de beviser, som flammerne ikke havde ødelagt, lød det fra anklageren Robert Walsh i sine afsluttende bemærkninger i retten.

LÆS OGSÅ: Sidste foto før døden

Den kyniske unge mand tog dagen efter på hotel med sin ekskæreste.

Da Shanieshas lig blev fundet kunne retsmedicinerne ved obduktionen konstatere, at hun ikke havde været gravid.