18-årige dødsdømt: Det er det vigtigste i livet

Bare 18 år gammel fik den unge kvinde af vide, at hun kun havde få dage tilbage at leve i. Men det lod hun sig ikke slå ud af.

I stedet valgte hun skrive de ting ned, som hun gerne ville nå, før hun lukkede øjnene for sidste gang.

LÆS OGSÅ: Mor og datter havde kræft samtidig

På sygehuset i hjembyen Liverpool måtte lægerne overbringe den unge kvinde, der tilbage i 2014 blev diagnosticeret med sygdommen, der senere spredte sig til knoglemarven. I november 2015 måtte lægerne overbringe den unge patient, at hun ikke havde mange dage tilbage. Men i stedet for at ligge sig ned i fosterstilling, så valgte 18-årige Jess Fairclough at skrive en liste over de ting, der var vigtige her i livet: 

‘at være sammen med familie + venner’ og ’skrive dagbog’ var nogle af de punkter, som Jess valgte at prioritere den sidste tid.

LÆS OGSÅ: Ofrede sit liv for sin datter

-  Jeg mener, at det her er hemmeligheden med livet: at være glad, gøre ting og være gode ved hinanden, skrive Jess på listen. Bare syv dage efter, at lægerne havde givet hende beskeden sov den unge pige ind. Hendes mor valgte at dele listen på Facebook, for at minde os om, at vi skal huske at nyde livet og de mennesker vi har omkring os. 

Facebook