2-årige Valdemar dræbt af sin far

Når man studerer 45-årige Per Thorsens Facebook-side, er man ikke i tvivl om, at det er en far, der elsker sin søn. Billeder af den lille Valdemar fylder godt op i billedboksen, og der er smil og fotos af ene glade stunder. Derfor virker det også uforståeligt, at han her i søndags dræbte den dreng, han elskede overalt på jorden.

Lille Valdemar blev kun to år gammel. Han blev dræbt af den far, der elskede ham over alt på jorden.


Det er dog ikke desto mindre, hvad Østjyllands Politi er kommet frem til efter grundige studier af gerningsstedet - Per Thorsens landejendom ved landsbyen Stangerum nord for Randers. Det, der først lignede en brand, rummede dog en langt større tragedie. Indenfor fandt brandmændene nemlig to døde mennesker. Lille Valdemar og hans far.


Brugte benzin

Østjyllands Politi har oplyst, at alt tyder på, at Per Thorsen har antændt en brand i sin ejendom med benzin. Herefter har han dræbt sin søn og sig selv. Tilsyneladende var sønnen altså stadig i live, da hans far antændte branden.


LÆS OGSÅ: Far har bortført min tvillingebror

At det skulle komme så vidt er kommet bag på alle. Også selv om Per Thorsen åbenlyst var stærkt påvirket af en samværssag om netop Valdemar, som han havde på weekenbesøg, da tragedien ramte. På hans Facebook-side linker han blandt andet til en kronik l i Jyllands-Posten , der hedder "Falske anklager i samværs-sager skal have konsekvenser ". Han linker desuden til en DR2 tv-udsendelse med titlen "Har mor altid ret".

Måtte søge hjælp

Over for både Ekstra Bladet og BT har flere anonyme kilder da også påpeget, at den 45-årige skraldemand var psykisk hårdt ramt pga samværssagen. Faktisk i så stort et omfang, at det havde været nødvendigt for ham at søge hjælp hos en psykiater.

Et sted på hans Facebook-side linker han da også til en poster med ordene "Til ære for alle børn og voksne, der har psykiske sygdomme."Den 45-årige far sidste handling på Facebook skete den 19. august og er nærmest profetisk. Her kun en måned før drabet og selvmordet linker han nemlig til en drabssag, hvor en mor har dræbt sin lille søn - "Mor dræbte lille Rasmus - på tirsdag får hun sin dom".

LÆS OGSÅ: Min mand bedøvede og voldtog mig

En af Per Thorsens facebook-venner kommenterer opslaget med ordene,
- Håber hun får, hvad hun har fortjent.
Per Thorsen svarer.
- Ja men det får faren jo ikke sin lille søn tilbage af før de mødes i himlen ved guds side.
Nu bliver det så Valdemars mor, der aldrig får sin søn tilbage. Hun skulle have haft ham hjem til Næstved. Men lille Valdemar blev aldrig sat på toget i Randers som aftalt.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.

En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.

Shorts'ne koster
kun 475,-