3-årig døde efter tandlægefejl

Det gik helt galt, da en tandlæge skulle udføre en rodbehandling på lille Finley. Den 3-årige pige fik hjertestop. Nu er hun død.

3-årige Finley Boyle fra Hawaii er død efter et tandlægebesøg, hvor tandlægen gav hende en forkert dosis medicin. Det medførte i første omgang, at pigen fik hjertestop. Hun har siden ligget i koma på hospitalet, hvor det viste sig, at hun havde fået massive skader i hjernen.

LÆS OGSÅ: Lille Victor døde i flammerne

Gik fuldstændig galt

Pigens mor, Ashley Boyle, har forklaret, at hun tog sin datter med til tandlægekontrol i november. Her viste det sig, at Finley havde brug for seks tandfyldninger og fire rodbehandlinger. Det var under udførelse af disse hos tandklinikken 'Island Dentistry for Children', at det 3. december gik fuldstændig galt.

LÆS OGSÅ: Søstre døde midt i legen

Sagsøger klinikken

Ifølge forældrenes advokat blev pigen bedøvet og efterladt uden opsyn i 26 minutter. De sagsøger nu klinikken for at have fejlmedicineret Finley. Efter sit hjertestop den 3. december, blev hun overført til hospitalet i Honolulu, hvor lægerne kæmpede for hendes liv. Da det stod klart, at de ikke kunne stille mere op, blev hun siden overført til et hospice, hvor hun døde fredag den 3. januar.

LÆS OGSÅ: Min far blev myrdet med giftPopulært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!


Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-