3årig fundet efter 11 dage alene i vildmarken

Se det ufattelige videoklip her, hvor redningsfolk finder den lille pige. I 11 dage har hun levet af bær og vand fra en bæk og holdt varmen ved at ligge sig tæt op af sin hundehvalp. De finde pigen 3:05 inde i klippet


Det var et mirakel, da redningsfolkene fik øje på den lille bitte pige med de store øjne mellem høje græsstrå. De færeste havde forventet, at hun stadig ville være i live. Men det var hun. I 11 dage havde den kun 3årige Karina Chikitova været alene i den kolde sibiriske ødemark ude af stand til at finde hjem.

Hundehvalpen blev hendes redning

Hun overlevede ved at spise bær og drikke vand fra en bæk - og ved at varme sig op af sin hundehvalp. Den blev på flere måder hendes redning. Efter en uge efterlod den hende nemlig i en græsrede og løb hjem efter hjælp. På det tidspunkt havde eftersøgningen været i gang længe, og der var snart ikke mere håb tilbage. Men hunden fik ledt eftersøgningen den rette vej.
Følg Ude og Hjemmes dækning af lille Karinas ufattelige 11 dage her og i bladet på onsdag.
De finder pigen 3:05 inde i klippet


Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-