4-årige Rasmus dræbt af sin mor

Den lille Rasmus var sin mors helt store glæde i livet. Alligevel besluttede den 35-årige LB at slå sin lille øjesten ihjel. Hun var alene med sin døde søn hele natten, inden hun tirsdag gik til Nordjyllands Politi i Aalborg.

Den 35årige mor LB med sin lille øjesten Rasmus, som hun dræbte mandag

En tragisk sag fra Aalborg er under oprulning. Tirsdag formiddag ankom en forstenet og forpint kvinde til politigården i Aalborg, hvor hun sagde, at hun havde slået sin 4-årige søn, Rasmus, ihjel. Det viste sig desværre at være sandt. Da politiet ankom til kvindens lejlighed ved Strynøgade i hjertet af Aalborg, lå den lille dreng død.
Politikommissær Lars Nørskov Jørgensen, Nordjyllands Politi, kan på nuværende tidspunkt ikke at oplyse detaljer i sagen, da kvindens forklaring til retten blev pålagt et referatforbud.

Havde taget piller

Han siger dog til Ude og Hjemme:
- Kvinden var jo ikke til stede i retten. Det var nødvendigt at give hende lægebehandling, fordi hun havde taget nogle piller, fortæller politikommissæren.
Dermed tyder alt på, at LB forsøgte at begå selvmord på et tidspunkt efter drabet, som blev begået allerede mandag eftermiddag - fjorten timer før drabet blev anmeldt. Hun har altså været sammen med sin døde søn hele natten.

Faldt i søvn bagefter

Hendes forsvarsadvokat, Uffe Bro, var til stede ved afhøringen, og han oplyser til Ude og Hjemme, at kvinden har været udsat for så hård en mental belastning, at hun tilsyneladende er faldet i søvn efter drabet.
- Enhver kan jo forestille sig, hvor vanskelig en situation, hun har været i. Tilsyneladende har hun været så afkræftet og ude af balance, at hun er faldet i søvn. Det er en meget ulykkelig sag, som desværre er kommet som lyn fra en klar himmel. Det er min klare opfattelse af LB, at hun ellers var et velfungerende og veluddannet menneske, der fungerede godt i samfundet, siger han.
Ifølge Ude og Hjemmes oplysninger har den 35-årige kvinde en højt specialiseret stilling som bioanalytiker på Klinisk Immunologisk Afdeling ved Aalborg Sygehus. Hun har også tidligere arbejde som bioanalytiker på Hvidovre Hospital. Herfra gik hun på orlov - formentlig barselsorlov, den 1. december 2008.

Uenighed mellem forældrene

Forsvarsadvokaten lægger dog ikke skjul på, at drabet formentlig kommer som en kulmination på et langt og opslidende forløb mellem de to forældre til Rasmus. Faderen er tilsyneladende bosiddende i København, og det kan have været uenighed om samkvem, der har drevet LB ud mandagens vanvid.
Politiet vil forsøge at fremstille kvinden i et grundlovsforhør senere i dag. Det er dog op til lægerne at vurdere, hvornår hun er klar til at stå foran en dommer.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!


Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-