5-årig gravede sig op af egen grav

Familiemedlemmer forsøgte at kvæle den kun 5-årige pige Tanu, der efterfølgende blev begravet på en mark. Men den lille pige var ikke død. Da en lokal landmand kom forbi, så han til sin rædsel, at jorden bevægede sig. Tanu var på vej tilbage til livet.

Her det lokale politi med 5-årige Tanu kort efter, at hun blev fundet nedgravet på en sukkerrørsmark


Kun 5 år gammel har den indiske pige Tanu overlevet sit livs værste mareridt. Ikke blot har hendes egen familie forsøgt at slå hende ihjel. Det overlevede hun, fordi hendes familiemedlemmer tilsyneladende troede, at hun var død. Men senere overlevede hun også at blive begravet levende.

Kæmpede sig op

Den ekstreme historie stammer fra Sitapur-distriktet i Indien, hvor myndighederne her forleden hentede den traumatiserede pige ud fra den sukkerrørsmark, hvor hun var blevet begravet levende - men alligevel var i stand til at kæmpe sig op til overfladen.

LÆS OGSÅ: Liget i slagtekarret

Det blev den lokale landmand, Alok Kumar, der ifølge den engelsksprogede tv-station Headlines Today, fandt den lille pige på marken.
Her i mandags var han som altid på vej hjem fra arbejde, da han ved sukkerørsmarken hørte undertrykt skrig og gråd. Han nærmere sig lyden og stod ifølge Headlines Today forstenet af chok, da han så jorden foran ham bevæge sig. Da det gik op for ham, at en person forsøgte at grave sig fri, bukkede han sig ned og under et lag af jord, fandt han herefter den næsten bevidstløse Tanu.

Mærker på halsen

Det lokale politi blev tilkaldt og man konstaterede hurtigt, at den lille pige havde tydelige stanguleringsmærker på halsen. Jagten efter hendes gerningsmænd gik herefter ind. Da Tanu kom til fuld bevidsthed var hun i stand til at fortælle, at hun kom fra en nærliggende landsby, hvor hun boede hos sin mor.
- Hun sagde desuden, at hun var blevet taget af et par, der også forsøgte at kvæle hende, lyder det fra det lokale politi.

LÆS OGSÅ: Druknede datter i sodavand

Senere er hendes onkel og tante blevet udpeget som de to gerningsmænd og de er nu eftersøgt overalt.
Den opsigtsvækkende sag om 5-årige Tanu rummer dog muligvis en endnu større tragedie. Den lille piges mor er nemlig også sporløst forsvundet, så indtil videre bor Tanu hos sin bedstemor.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.

En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.

Shorts'ne koster
kun 475,-