5 ting du skal spørge dig selv om NU

Vi stiller os selv små spørgsmål hver dag som; ”Hvad skal vi have til aftensmad” eller ”Blå eller rød kjole i dag,” men vi glemmer ofte at spørge os selv om de store ting i livet. Derfor skal du spørge dig selv nu.

Det er de store spørgsmål som definerer dit liv og bestemmer hvilken retning, det skal bevæge sig i og det er, ifølge life coach Susie Moore, derfor utrolig vigtigt, at du husker at spørge dig selv om ting, som rent faktisk betyder noget.

Hvorfor vente til i morgen? Her er 10 tips til at føre drømmen ud i livet

Det gør de færreste og problemet er, at de fleste mennesker ikke får stoppet op og spurgt sig selv om livets store spørgsmål, skriver The Huffington Post. Og gør du ikke det, så finder du måske aldrig rigtig ud af, hvad der giver mening for dig og hvad der giver dig et rigt liv.

Det kan du nemt lave om på ved at stille dig selv disse 5 spørgsmål, som life coach Susie Moore plejer at stille sine klienter, for at pejle dem ind på, hvad deres liv skal handle om:

1. Hvor glad er jeg generelt i dag på en skala 1 - 10?
Her skal du tage alle områder i dit liv med i overvejelsen. Uanset om dit tal er 1 eller 9, så skal du være ærlig over for dig selv, for først dér kan du begynde at gøre noget ved de områder, som ikke præsterer godt.


2. Hvilket slags liv vil du gerne leve?
Tænk på hvordan dit liv ser ud om 10 år. Vil du være tilfreds med, hvis dit liv ser ud nøjagtig som det ser ud nu? Er du tilfreds med dit forhold, dit arbejde, dit helbred? Forestil dig det ideelle liv, du kunne leve og spørg dig selv, hvordan det er forskelligt fra det, du lever nu?
Når du visualiserer det, kan du bedre se, hvad du kan gøre anderledes, så du får det liv, du drømmer om 10 år fra nu.


3. Hvordan ser succes ud for dig?
For visse mennesker vil succes være at have et godt job, for andre vil det være at sidde i en chefstol og andre igen måler deres succes i familien. Er succes for dig at tage fri hver andet år for at tage en lang rejse til udlandet eller er det at kunne bage smukke kager til din fødselsdag? Det vigtigste er, at du gør dig klart, hvad succes er for dig, og ikke lader dig farve af alle andres ideer om, hvad succes er for dem eller dig.


4. Hvad gør dig glad?
Er det at danse, gå tur i skoven, undervise, bygge huse eller sy små lyserøde kjoler? Hvad end det er, så SKAL du gøre plads til det i dit liv.

Gør bagning dig glad, så prøv denne lækre opskrift på fragilitékager med chokolade-nougatcreme. Mums!


5. Hvad kan du gøre over de næste to uger for at bringe mere glæde, passion og mening ind i dit liv?
Dette er den svære del, for alle de spørgsmål, du netop har spurgt dig selv om, vil ingen mening give hvis ikke du forholder dig til dem. Du er nødt til at gøre noget. Du kan starte småt. Gå én tur, dans lidt, book billetter til en rejse om et halvt år, eller sæt en deadline for hvornår du skal nå bare nogle af dine mål.

Nu ved du, hvad der skaber glæde og begejstring i dit liv. Hvorfor så ikke gøre det?Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-