6-årig fandt sin mor myrdet

En 6-årig dreng fik et traume for livet, da han fandt sin mor myrdet i soveværelset. Det var var drengen selv, der ringede efter hjælp.

En 6-årig dreng skal vokse op som moderløs, efter at hans far myrdede hans mor med 19 knivstik i halsen. Det var den lille dreng selv, der fandt sin mors livløse krop i forældrenes soveværelse, og som ringede til alarmcentralen efter hjælp. Da redderne nåede frem til adressen, stod det hurtigt klart, at kvindens liv ikke kunne reddes.

LÆS OGSÅ: Myrdet af sin lillebror

Kontrollerende og jaloux

Tragedien bliver i disse dage oprullet ved retten i Manchester, England, hvor 35-årige Jahangir Nazar står tiltalt for mord på sin hustru. Retssagen tegnede et billede af ægtemanden som kontrollerende og jaloux. Blandt andet aflyttede han hendes mobiltelefon.

LÆS OGSÅ: Barnepige myrdede børnene

Gik på natklub

Ægteparret kom oprindeligt fra Pakistan, inden de flyttede til byen Chadderton i England. Mens han holdt fast i deres kultur, mente han, at hun rev sig mere og mere væk og tog den vestlige livsstil til sig. Hustruen, 30-årige Farkhanda Younis, begyndte at gå på natklubber, hun fik mange mandlige venner, drak alkohol og gik i vestligt designertøj.

LÆS OGSÅ: Myrdede sin gravide veninde - og stjal barnet

Utroskab førte til drab

Ægteparret gled længere og længere fra hinanden, og da Jahangir den 19. april i fjor fandt ud af, at Farkhanda var ham utro, gik det galt, og det endte med drab. I retten erklærede han sig skyldig i uagtsomt manddrab, og ikke i mord, da han mente, at hans mentale sygdom var skyld i hans gerninger.Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!


Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-