6-årige Jessica vil nå at se Legoland

Lægernes dom var hård: Du bliver helt blind, inden året er omme. Det var den rystende besked 6-årige Jessica fik, da hun sammen med sin mor skulle have resultatet af de mange prøver og undersøgelser. Men lille Jessica tog en tapper beslutning. Hun ville nå at se og opleve så meget som muligt. Øverst på ønskelisten er en tur i Legoland.

Mest læste artikler på udeoghjemme.dk

Den lille, gamle dreng Jespers store ønske gik i opfyldelse

Forældre druknede deres datter i sodavand

VIDEO: Kat fik ællinger

-Jessica er i sandhed en fantastisk lille pige. Hun er en positiv overraskelse for alle, der møder hende ansigt til ansigt, sådan forklarer en tydeligt bevæget mor til Jessica, Kinsay Smith, 31, på sin blog på nettet.

Gik i panik

Tilbage i efteråret 2013 fik 6-årige Jessica at vide, at hun indenfor et år ville miste synet fuldstændigt. Hun havde altid haft dårlige øjne, men da moderen syntes, det blev værre og værre, fik skolepigen den helt store undersøgelse på hospitalet.

LÆS OGSÅ: Årgang 0. Stephanies flotte beslutning

Resultatet var nedslående. Jessica lider af en øjensygdom, der skyldes en meget sjælden genfejl.

-Jeg gik i panik. Hvordan skulle Jessica nogensinde kunne leve et normalt liv? Hvordan skulle hun klare sig i skolen? Men Jessica er en meget selvstændig lille pige, siger Kinsay Smith ifølge The Mirror.

Godt humør

Jessica har tunnelsyn og ser uden dybdeperspektiv. Hun har svært ved at se ting, der ligger lige foran hende og kan ikke vurderer, om det hun ser, er en trappe eller et sving.

LÆS OGSÅ: Lille Oscars hjerteskærende farvel

-Så vi må hele tiden passe rigtig godt på, at vi ikke lægger noget på gulvet, hun kan falde over.

Jessica selv, tager situation med stor viljestyrke og faktisk også med godt humør. Hun er gået i gang med at lære blindskrift og øver sig flittigt i at bruge en hvid stok, når hun er ude at gå.

-Hun er en rigtig livlig pige. Og nu, hvor hun ved, hvad der skal ske, er hun blevet en glad pige. Hun vil opfattes som en helt almindelig pige, og ønsker ikke hendes sygdom skal stå i vejen for noget, siger Jessicas mor.

Jessicas ønskeliste

Kort efter lægernes dom, spurgte Kinsay Smith sin datter, hvad hun allerhelst ville opleve, hvis de havde alle penge i hele verden.

LÆS OG SE OGSÅ: Her griber de baby

Jessica skrev omgående en ønskelist på seks ting, hun gerne ville opleve, inden synet forsvinder. Nummer 1 på hendes ønskeliste var en tur i Legoland. Her er hendes liste:

Tur til Legoland

Svømme med delfiner

Besøge et naturreservat for aber

Få et såkaldt sanserum i huset

Være fotomodel for en dag

En tur i Zoologisk Have

Være prinsesse for en dag

Jessicas mor vil gøre alt, for at hendes datters drømme, skal gå i opfyldelse. Så hun startede med, at oprette en blog på nettet, Jessicas Wish List, hvor hun bad om hjælp til at opfylde sin datters ønsker. Hun ville indsamle 25000 kroner til formålet og i dag, bare en måned senere, er målet nået.

Så nu kan Jessica Smith fra byen Wallasey i England få sin drømmetur til Legoland.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-