Ægtepar gik i døden sammen

Peter og Betty Smith havde kun et problem i deres tilværelse. Det var datteren Jane, der konstant voldte problemer. Efter et heftigt skænderi havde ægteparret fået nok. De begik selvmord hånd i hånd.


Ægteparret Peter, 80, og Betty Smith, 79, fortalte ofte venner og bekendte, at de havde haft et vidunderligt liv. Han havde arbejdet som postbud, hun som frisør, og de havde boet i det samme lille hus i byen i den engelske by Cherry Willingham i alle de 54 år, de havde været gift.

Datter var problemet

Læs også: Dødeligt smittet af søster

Men selv om parret hævdede, at de havde haft et langt og lykkeligt liv, vidste beboerne i den idylliske landsby udmærket, at Peter og Betty havde et altoverskyggende problem i deres tilværelse. Problemet var datteren Jane, der fyldte 50 år i december 2013. Hun voldte dem dagligt besvær. Ulykkeligvis endte det også med, at den midaldrende datter kostede sine forældre livet. Hun sendte dem i døden.

Spadserede til jernbaneoverskæring


s også: Dreng døde i glohed bil

Efter et voldsomt skænderi, hvor det som sædvanlig fortrinsvis var Jane, der førte ordet, begik det ældre ægtepar fælles selvmord. De havde fået nok af problemerne med datteren. Peter og Betty orkede ikke mere ævl og kælv.

Derfor forlod parret en fredag eftermiddag deres hjem, og spadserede til den ubevogtede jernbaneoverskæring få hundrede meter borte. Her stillede de sig midt på sporet, mens godstoget fra Lincoln City mod Immingham Dock kom brusende med fuld fart.

Chokerede og lamslåede vidner overværede tragedien på tætteste hold. Én af Peter og Bettys naboer, Geoff Walpole, 70, fortalte bagefter, at føreren af godstoget havde brugt advarselsfløjten i op mod et minut. Men parret rørte sig ikke ud af stedet. De stod stive som saltstøtter, og gik i døden hånd i hånd. Endelig havde de fået fred for datterens evindelige brokkerier.


Respekterede beboere

Læs også: Lad mig beholde min søn

Den ufattelige og meningsløse tragedie har selvsagt rystet beboerne i den lille by. Her kender alle hinanden, og Peter og Betty var nogle af de mest respekterede beboere. Han var altid parat til at give en hjælpende hånd til folk, der havde brug for det, og Betty satte trods sin modne alder stadig håret på mange af byens kvinder. Selvfølgelig uden at få anden betaling, end en kop kaffe.

Datteren Jane havde været parrets problem i mange år. Hun var deres eneste barn, og de gjorde alt for at hjælpe hende. Men intet kunne tilsyneladende gøre datteren tilfreds. Naboer fortæller, at den dag Peter og Betty gik i døden sammen, ankom Jane i en taxa til sine forældres hjem omkring klokken 14.

Vidner siger, at Janes skingre stemme kunne høres langt bort, da hun skældte forældrene ud. Hun sagde, at hun ville overtage hjemmet sammen med sin ny kæreste, Tim Evans, og at forældrene derfor skulle flytte på plejehjem. Alle i byen vidste, hvor meget det lille hus betød for Peter og Betty, og at en tilværelse på en institution ville slå dem ihjel i løbet af kort tid.

Ingen anelse om tragedien

Læs også: Jeg gør min søn syg

Naboen, Geoff Walpole, hørte Peter Smith sige til sin datter, at han og Betty ville tage bussen til Lincoln, fordi han skulle have nye briller. "Jeg ser ikke så godt med dem jeg har", var de sidste ord, som naboen hørte Peter sige. Derefter forlod han og hustruen hjemmet, og gik mod jernbaneoverskæringen. Ingen havde den mindste anelse om, hvad der var under opsejling.

Føreren af godstoget havde ikke en chance for at undgå påkørslen. Han bremsede toget i et minut, mens han samtidig aktiverede advarselsfløjten. Men de to ældre mennesker havde besluttet sig, og ændrede ikke mening.

De ville have fred for datterens råb og skrig og skældud. Det fik de på den mest brutale måde, man kan forestille sig. Eneste trøst for de sørgende beboere i den lille by er, at de to gik i døden sammen.
I
ngen af dem ville kunne leve uden den anden. De var gennem mere end en menneskealder tæt knyttet til hinanden. Nu er de det også i døden.Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-