Afdødekontakt: Mor, nu har jeg det godt

Da Else Rasmussens søn mistede livet i en bilulykke, efterlod han sig ikke kun en sønderknust familie. Han efterlod også et ubesvaret spørgsmål. Var det en ulykke, eller havde Morten valgt at tage sit liv den kolde aften i oktober? Efter otte års uvished giver Ude og Hjemmes clairvoyant svaret.


- Jeg elsker dig, mor, og jeg er dig dybt taknemmelig. Men nu er det på tide, at du får et godt. 53-årige Else Rasmussen fra Grindsted følger Ude og Hjemmes clairvoyant, Pia Neves De Brito, mens hun formulerer ordene fra den søn, som mistede livet i en soloulykke otte år tidligere. En ulykke, der altid har plaget Else.

For hvad skete der egentlig den dag? Var det en ulykke, eller kunne Morten ikke holde livet ud mere? Og tog han en sagesløs kvinde med i døden?

Morten voksede op med sin mor, Else, i en lille by uden for Hillerød på Sjælland. Udadtil var han en glad dreng, der altid var der for vennerne, passede på sin lillesøster og var bedste ven med sin bror. Men indadtil blev selv små problemer store, og allerede som 15-årig luftede den unge teenager, at livet ikke var værd at leve.

Usædvanligt glad

- Han nævnte selvmord allerede som helt ung. Han havde svært ved flere ting. Det var både uddannelse, job og kærligheden, for han havde svært ved at se det positive i fremtiden, der lå for fødderne af ham, fortæller hans mor, Else Rasmussen, der i årene før sønnens død ofte var vidne til, at Morten lukkede sig inde i sig selv.

Men den dag i oktober var han glad. Han havde netop fået et job, og han og kæresten havde endelig besluttet at stå ved deres kærlighed til hinanden og få en fælles adresse. Men da Morten tog af sted til fest sammen med kæresten, var det sidste gang, at Else så sin højtelskede søn og hans kæreste i live.

Få timer senere fik hun det opkald, der for altid ændrede hendes og resten af familiens liv. Hendes søn og hans kæreste var blevet dræbt på stedet, efter at de kørte ind i et træ.

LÆS OGSÅ: Afdødekontakt: Kisses søn blev skudt af politiet

- Da vi kom ind på hospitalet, fik vi lov til at se ham en sidste gang. Jeg kan huske,
at jeg kyssede ham på panden og sagde, at jeg elskede ham. Det er faktisk det eneste, jeg tydeligt husker, for resten er bare en stor tåge.

Da clairvoyant Pia Neves de Brito lukker øjnene for at få kontakt til Morten, breder der sig et smil på hendes læber.

- Jeg kan simpelthen ikke lade være med at smile, for jeg kan se, at han er en flot, ung mand med et dejligt
smil, fortæller Pia, mens hun kigger på Else.

- Han siger, at han endelig har det godt. Ordene fra Pia, får tårerne til at trænge sig på hos Else, der lydløst tager brillerne af for at tørre øjnene.

- Men han vil gerne sige undskyld, fortsætter Ude og Hjemmes clairvoyant.

LÆS OGSÅ: Afdødekontakt: Var jeg skyld i min mors død?

- Han har det svært med, at I alle sammen har været så plaget af sorg, men det er vigtigt for ham at sige, at han for første gang føler, at han har det rigtig godt. Det har været en lettelse for ham at komme over på den anden side, og nu er han glad hver dag, siger Pia og fortsætter.

- Jeg ser ham som en meget vellidt dreng, der altid var der for sin familie og venner. Jeg kan især se, at han var utrolig tæt på sine lillesøster, som han elskede overalt på jorden, men han var samtidig en plaget dreng. Det er, som om han syntes, at livet var for bøvlet til at leve, fortæller Pia.

For Else har tvivlen omkring den aften for otte år siden været noget, som hun har spekuleret på siden. Der var ingen bremsespor fra bilen på vejen, og selv om Rejseholdet blev tilkaldt, fik Else ikke andet svar, end at det var en solo-ulykke.

Så da hun spørger Pia, om hun kan se, om han bevidst kørte galt den dag, er det med en blanding af spænding og frygt, at hun venter på svaret.

Pia lukker atter øjnene et øjeblik, åbner dem og kigger op mod loftet.

- Han er frustreret, da han sætter sig ind i bilen, men jeg ser ikke, at han bevidst er kørt galt. Han ved godt, at det er noget tosset noget at køre med alkohol og stoffer i blodet, men havde ingen intentioner om at miste livet den dag, svarer Pia.

Ønskede ikke at dø

Else smiler, og skuldrene sænker sig en smule. Sorgen efter sønnen er stadig nærværende, men visheden om, hvad der gik igennem hovedet på hendes 23-årige søn den aften, giver Else den smule ro, som hun så længe har savnet.

- Han synes, at du har været en stærk mor. Han beskriver dig som både mor og far i ét, og han er så glad for, at du har været så god til at holde sammen på hans søskende, for han er ked af, at de har haft det så svært, siger Pia.

LÆS OGSÅ: Clairvoyant Anne-Marie Østersø -Jeg tror at alle har en sjette sans

For en stund kommer et forpint udtryk frem på Elses ansigt. Hun fortæller, at Mortens lillesøster flere gange har sagt, at hun vil op til sin storebror, og hun ikke kan se meningen med at leve.
Elses ord får Pia til at bryde ind i talestrømmen.

- Han siger, at han ikke vil se hende. Han bliver faktisk lidt sur over det, du siger. Men han vil gerne have, at du fortæller hende, at han altid vil passe på hende, og han ikke lader hende ude af syne på noget tidspunkt. Han glæder sig til, at I en dag alle sammen igen er samlet, men det skal ikke være endnu, siger Pia og sender Else et smil.

Else lover sin søn at passe på hans lillesøster og forsikrer ham om, at der går lang tid, før de igen er samlet.
Spørgsmålet er stillet, og de fleste er besvaret. For den sørgende mor har mødet med clairvoyant Pia Neves de Brito været en metode til igen at kunne se fremad.

- Jeg vil altid savne ham, for han var en fantastisk dreng, men det giver mig en ro at vide, at han har det så godt nu. Det er jo det eneste, jeg nogensinde har ønsket for ham.

- Han siger, at du må love ham, at I vil gøre alt for at have det godt. Det er hans ønske.

Else tøver ikke.

- Det lover jeg.


Få hjælp af clairvoyanten Pia Neves de Brito

Pia kan formidle kontakt til dem, du har mistet.

Vil du have hjælp af Pia, så tag et kig i shoppen.

Gå til shoppen HER >>