Amalie fra Paradise Hotel blev holdt ude som barn

Som enlig mor måtte Lotte Kejser tage ekstraarbejde i weekenden som rengøringsdame for at sende datteren Amalie fra Paradise Hotel på en af landets fineste privatskoler. Det skulle hun ikke have gjort. Selv kørte Lotte død, fordi hun næsten aldrig så sine børn. Og Amalie passede slet ikke ind.

Amalie og Lotte på en af mange tur ned ad den røde løber

I dag kender vi bedst Lotte Kejser som den storsmilende mor ved siden af datteren Amalie, der er blevet kendt som reality-stjerne i diverse tv-programmer, på den røde løber. Men bag sig har hun et liv, som har været knap så glamourøst.

Et liv, hvor hun har kæmpet hårdt. Ikke mindst for Amalie, som også har mærket livets forhindringer længe inden, hun trådte ind på Paradise Hotel.

Lotte kørte død

I mange år var Lotte enlig mor, efter Amalies far havde forladt familien til fordel for en yngre kvinde.

LÆS OGSÅ: Lotte hyrede privatdetektiv til at skygge Amalies far

Det var en hård tid. Ikke mindst da Lotte tog ekstraarbejde som rengøringsdame i weekenden for at få råd til, at Amalie skulle på den fineste privatskole.

- Efter et halvt år med to job kørte jeg død. Jeg kunne ikke mere. Jeg var så træt og indså, at mine forældre så mine børn mere end mig.

Amalie fra Paradise Hotel blev holdt ude

Lotte indså også en anden ting: Den fineste skole i Nordsjælland er ikke altid den bedste. Ikke til Amalie i hvert fald. Da hun startede i første klasse, blev det hurtigt klart, at hun ikke var som de andre børn. Fagligt var hun bagud, og når hun tegnede, var det motiver af slanger med tre hoveder og heste med otte ben. Socialt stak hun også udenfor.

LÆS OGSÅ: Inge Yvonne fra De unge mødre blev mobbet groft og turde ikke fortælle om sin graviditet

- Amalie blev holdt ude. De andre mødre havde Gucci-tasker og dyre biler, og når vi ringede for at lave en legeaftale, kom de altid med en undskyldning. Amalie var ikke glad, og det kunne jeg ikke magte. Mit hjerte blev revet ud, når hun græd og fortalte, at ingen ville lege med hende, husker Lotte, som i stedet meldte sin datter ind på en kreativ Rudolf Steiner-skole.

Åh nej, nyt nederlag

Lotte glemmer aldrig Amalies første dag på den noget alternative skole.

- Det var jo sådan et sted med hirsegrød og sutsko i halm, og Amalie var en pige, som godt kunne lide at gå i ungarnske tylsskørter. Hun passede ikke lige ind, og jeg kan huske, at hun sad på en bænk og så betuttet ud, mens jeg tænkte: Åh, nej, nu får hun et nyt nederlag.

Men der ventede intet nederlag. I stedet blomstrede Amalie op. Pludselig kunne hun regne, skrive og spille violin. Og pludselig havde hun selvtillid.

- Tidligere stod hun og trådte sig selv over tæerne i et hjørne. Nu indså hun, at hun var god nok, siger Lotte stolt om sin reality-datter.

LÆS OGSÅ: Komikeren Geo blev ramt af kræft, men hans fireårige datter passede på ham