Amanda Sisse hjælper de hjemløse

Amanda Sisse fra De unge mødre har et stort hjerte. Hun elsker at hjælpe andre, og nu prøver hun at gøre det bare en lille smule nemmere for de hjemløse. Hun har startet en indsamling på sin blog til fordel for de hjemløse og Mændenes Hjem.

Vi kender Amanda Sisse som en pige fyldt med godt humør. Men hun kan sagtens være alvorlig.


Amanda Sisse, 23, er en af de populære ansigter i tv-serien De unge mødre. Nu har Amanda Sisse så beslutte, at hun vil bruge sit kendte ansigt i en god tjeneste.

LÆS OGSÅ: Nadja Kaagh om at savne sin søn

-Hvis jeg bare kan gøre en lille bitte smule forskel i en anden eller fleres liv, så kunne jeg ikke være lykkeligere, udover min dejlig dreng skal have det bedste, så er der mange flere mennesker i denne verden der fortjener langt bedre forhold end de lever under lige nu.

Hårdt om vinteren

Selv her i skønne Danmark er der folk der lever under vilkår vi slet ikke kan sætte os ind i, skriver Amanda Sisse på sin blog, og fortæller, at hun vil starte en indsamling til fordel for Mændenes Hjem i Istedgade.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisses søn vil have en lillebror

-Særlig nu, hvor det er ved at blive vinter, må det være forfærdeligt at leve på gaden, siger hun til Ude og Hjemme.

-Mit projekt går i fuld sving allerede i dag, lige nu! Tidligere i dag kontaktede jeg forstanderen for mændenes hjem - Christensen - og fik et go til at gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe. Jeg er ved at kontakte en masse større virksomheder for at høre om de kunne ha lyst til at donere evt. Dyner, puder, mad, tøj eller andet som disse mennesker har hårdt brug for og fortjener.. Og ALLE donationer er velkommen, store som små, hver en ting tæller, skriver hun på bloggen amandasisse.dk

Jeg vil klare mig selv

I det hele taget er Amanda Sisse en kvinde med meninger og social bevidsthed. Hun lever som alenemor med sin søn William, men afviser da ikke, at hun engang igen skal ind i et forhold til en mand. Men det bliver også med forbehold.

LÆS OGSÅ: Maggie My bliver tv-stjerne

Som hun skriver på sin blog om at være eller ikke at være med i en a-kasse

-Tænk hvis jeg fandt mig en sød kæreste, og blev fyret efterfølgende uden A-kasse, så var han højst sandsynligt tvunget til at forsørge.. Nej tak! Der er aldrig nogen mand, der skal forsørge mig.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-