Anede ikke hun var gravid

Hun havde ikke haft en sygedag i to år. Men i tirsdag fik Katie Kropas så ondt i ryggen, at hun meldte sig syg og tog på hospitalet. Her fik hun til sit store chok at vide, at hun var gravid – en time senere havde hun født en pige på hele 4,6 kilo.


-Jeg havde ikke mærket noget. Jeg havde godt nok lagt mærke til, at jeg havde taget på. Men jeg troede bare det var på grund af julen, siger Katie Kropas, 23, fra Weymouth i Massachusetts i USA til WCVB-tv.

LÆS OGSÅ: Lille Kris blev født i metroen

I tirsdags havde hun så ondt i den nederste del af ryggen, at hun meldte sig syg på arbejde og i stedet tog på det lokale hospital, South Shore Hospital.

Hævede ankler

Her havde de ikke umiddelbart nogen forklaring på smerterne, og Katie blev undersøgt gennem flere timer. Ud på aftenen blev Katie så scannet, og klokken 22.15 fik hun at vide, at hun var gravid, og desuden at fødslen var gået i gang.

Katie blev omgående kørt på fødeafdelingen og mindre end 1 time senere, klokken 23.06, lå hun med en nyfødt baby i armene, efter lægerne havde gennemført et kejsersnit. Katie fødte en sund og velskabt pige på hele 4,6 kilo.

LÆS OGSÅ: Nyfødt gav sin mor et chok

Bare en time tidligere anede hun ikke, hun var gravid. Der havde ikke været morgenkvalme eller andre tegn, som Katie havde sat i forbindelse med en graviditet.

Hun havde dog bemærket, at hendes ben og ankler var meget hævede, men hun troede, at det var på grund af, at hun havde haft travlt på sit arbejde på en restaurant, og at hun derfor havde stået meget op i forbindelse med julen.

Jeg får masser af hjælp

Katie er superglad for sin ny datter. For at hun er sund og rask. Nu glæder hun sig så til sit nye liv som mor, og håber at kunne bygge en familie op med sin kæreste, Dan Keefe, som er far til den ny baby.

-Det bliver sjovt. Og jeg ved, at jeg får masser af hjælp, siger Katie til den lokale avis The Patriot Ledger.

LÆS OGSÅ: Mavepine var en baby

Katies mor, Karen, kunne næsten ikke tro, hvad der skete, da hun pludselig fik at vide, at hun var blevet mormor.

-Jeg har da hørt om den slags fødsler før. Det er noget, jeg plejer at grine af og tænke, "det er da latterligt". Og man tror ikke rigtigt på det. Men det kan altså ske, siger Karen Kropas til WCVB-tv.

Katie har endnu ikke helt besluttet sig for et navn, men hun tror, at hun vil kalde sin nyfødte datter for Ellie Olivia.