Astrid er så sjov og glad

Bare fordi Vild med Dans er slut, er Thomas Evers Poulsen, 36, ikke holdt op med at se sin partner, Astrid Krag, 32. –Jeg troede, Astrid var kedelig, siger Thomas om sin nye veninde.


-Lige da jeg fik at vide, at jeg skulle danse med Astrid Krag, blev jeg sådan lidt, nå, ja, skuffet. Jeg troede, hun var kedelig. Sådan en politiker, der kun kan tale om kedelig ting. Men jeg tog helt fejl, siger Thomas Evers Poulsen om sin nye veninde.

LÆS OGSÅ: Astrid gør mig lykkelig

-Astrid er både sjov og glad, siger han nu.

-Hun er den type, der er nem at holde af, og som selv holder af andre mennesker.

Så selvom Vild med Dans har været slut i snart en måned, ses de to stadig. Både fordi, de faktisk kan lide hinanden, men også fordi Astrid Krags 5-årige datter, Karla, er vild med Thomas.

På besøg juleaften

Hun har for længe siden bestemt, at hun vil besøge Thomas i løbet af dagen juleaftensdag, og det er kun et par dage siden, at Thomas, Astrid og Karla var i biografen sammen.

-Søndags-hygge med Team Blød + junior. Premiere på Antboy - den røde furies hævn - bliver spændende, skriver Astrid på Instagram, og hun har samtidig lagt et billede op af de tre i biffen.

LÆS OGSÅ: Sådan fejrer Astrid jul med Thomas

Men de skal ses endnu mere.

-Vi skal en tur i Tivoli inden jul. Astrid, Karla, mig selv og min niece, Maddie. Det glæder jeg mig til, sagde Thomas Evers, da han var til optagelserne på TV2's nytårsshow, De Stroer Øjeblikke.

Astrids to julefester

Når julen er afslutter. og vi kommer ind i dt nye år, sætter Thomas kursen mod New York.

-Jeg skal på ferie en uges tid. Men der bliver nok også tid til at se og opleve en masse danse, siger han.

Astrid får selv for en travlt jul. Først juleaften hjemme på Amager med mand, børn og svigerfamilie og så en julefest næste dag i Tørring sammen med Astrids jyske familie.

LÆS OGSÅ: Nu kan jeg bruge min krop

-Det bedste er, at jeg har holdt mit vægttab. Ikke nok med det. Jeg er faktisk fortsat med at tabe mig - også efter Vild med Dans. I alt har jeg efterhånden smidt 11 kilo, siger hun med et smil.

Det er i høj grad Thomas skyld, at Astrid er kommet i langt bedre form. Men han hjælper også sin nye veninde med at se godt ud på andre måder.Astrid viser de flotte nye julesko, som Thomas fandt til hende. Foto: Hanne Juul


-Efter vi havde været i biografen, insisterede Thomas på, at jeg skulle have et par nye sko. Så da filmen var færdig, gik vi på jagt efter de helt rigtige. Så nu har jeg et par flotte, nye julesko, griner Astrid og løfter den ene fod for at vise sine nye sko frem.