Astrid gør mig lykkelig

Han er efterhånden kendt for at lade tårerne flyde, når han er glad. Thomas Evers Poulsen fra Vild med Dans måtte da også kæmpe for, at øjnene ikke skulle flyde over, da han og hans dansepartner gik direkte videre til semifinalen fredag aften. –I dag er jeg nærmest lykkelig, sagde han, da de gik videre.


-I dag er jeg nærmest lykkelig, sagde en storsmilende, men også tydeligt rørt Thomas Evers Poulsen efter at han og hans dansepartner, Astrid Krag, gik videre til semifinalen i Vild med Dans. Oven i købet med flotte karakterer. For første gang kom parret op på 8-taller. Hele seks gange gav dommerne den flotte vurdering.

LÆS OGSÅ: Jeg tabte til mine favoritter

-Jeg synes også, det gik rigtig godt, men der var faktisk lidt problemer i løbet af dagen. Vi måtte ændre koreografien så sent som fredag morgen, fordi musikken stod lidt anderledes, end vi havde regnet med, fortæller Thomas, der også kan afsløre, at Astrid efterhånden er blevet så rutineret en danser, at hun mere og mere er den, der også kommer med idéer til, hvordan der skal danses.

Men ellers har han et meget realistisk billede af, hvorfor de to gik så flot videre fredag aften.

Et dejligt menneske

De arbejder begge utroligt hårdt. Der bliver trænet både morgen og sen aften. Torsdag sluttede parret for eksempel først klokken 24, efter at have danset et par timer på Christiansborg. Samtidig har Astrid udviklet sig helt utroligt meget som danser. Men folk har også fået øjnene op for, at Astrid ikke bare er en politiker.

LÆS OGSÅ: Frederik tilbage med ny partner

-Jeg opdagede hurtigt, hvor dejligt et menneske, Astrid er, siger Thomas. En mening, han deler med flere og flere.

-Det er okay, at folk får et andet billede af mig som person. En politiker er jo sådan en, man bare ser på tv i 13 sekunder, mens de taler om et eller andet alvorligt emne, siger Astrid.

-Nu begynder folk at se, at jeg også er en helt almindelig kvinde med mand, børn og karriere.

Gode venner med børnene

Astrid kan også glæde sig over, at hun møder anerkendelse blandt politikerne på borgen.

-Jeg får kun positive kommentarer. Der er mange, der siger, de tager hatten af. Og det gælder helt på tværs af partiskel, smiler Astrid.

LÆS OGSÅ: Her er Silas tatovering

Som vi alle kunne se på tv, er Thomas ikke bare blevet gode venner med sin dansepartner. Astrids to børn, Karla, 5, og Malte, 2, er vilde med den charmerende danser, og det er gensidigt. De elsker, når Thomas laver burgere til dem, og Thomas elsker at være sammen med de to charmetrolde.

Nu gælder det så om at komme i finalen. Både Thomas og Astrid vil gøre deres for at gå hele vejen. De ved, konkurrenterne er dygtige, men som de siger:

-De får i hvert fald kamp til stregen.