Astrid reddet på stregen

Astrid Krag endte med at juble, da hun reddede livet i Vild med Dans. Hun og hendes partner Thomas Evers Poulsen stod ellers i en rigtig dårlig situation sidste fredag. Sidst ud af de seks par, der kæmpede dengang og sikker på omdans denne gang. Men så smilede lykken trods alt til politikeren. Hun er videre i Vild med Dans.


Mest læste artikler på udeoghjemme.dk

Hund ventede et år på død ejer

Lille Torben forsvandt i skoven

Berømt restaurant afslører: Derfor venter du længere på maden

Glæden og lettelsen stod klokkeklart i Astrids øjne, da hun efter omdansen stod som vinderen. Hun og Thomas Evers Poulsen gennemførte en superflot vals. Nok til at slå de direkte konkurrenter i omdansen.

-Thomas er bare alletiders. Han har hjulpet mig helt utroligt i denne uge. Både med at blive klar til at danse og med at få dagligdagen til at fungere.

Fulgte Karla i skole

LÆS OGSÅ: Fødsel i Vild med Dans

Astrid Krag, 31, og folketingsmedlem har nemlig haft ekstraordinær travl uge. Hendes mand, musikeren Andreas Seebach har været på turné, så Astrid har haft det fulde arbejde og den fulde glæde af børnene Karla, 5, og Malte på 2 år - med lidt hjælp fra sin dansepartner.

Forrygende Mayo

-Thomas har fulgt Karla i skole og Malte i vuggestue. Men det bedste, og det der har gjort Thomas til en rigtig helt derhjemme, er, at han lavede burgere til dem til aftensmad, siger Astrid Krag.

LÆS OGSÅ: Stephanies vilde aften
-Og der var også lidt ekstra godt til mig. Thomas laver en forrygende chilimayonnaise.

Farvel til Thomas og Katrine

Men ikke nok med travlheden med børnenet. I 15 timer har hun trænet benhårdt for at gøre det endnu bedre end i sidste uge. Og det lykkedes.

LÆS OGSÅ: Eriks store sorg

-Det var bare så flot, var Thomas Evers Poulsens første kommentar til Astrid efter omdansen, - og inden afgørelsen var truffet.
I stedet måtte Katrine Bonde og komikeren Thomas Wivel sige farvel som det første par i dette års Vild med Dans.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-