Besat af en farverig kat

Natasha Goldsworth bruger alle sine penge på fænomenet Hello Kitty. Hele hendes lejlighed er fyldt med tusinder af farverige genstande.

Natasha elsker sine tusinder af Hello kitty genstande


Mange kvinder stiller specielle krav, når de skal vælge en mand at dele tilværelsen med. Men selv det mest kræsne fruentimmer får svært ved at hamle op med 29-årige Natasha Goldsworth fra Exeter i England.

Besat af Hello Kitty

Læs også: Henrivende Linda blev en mand

Hun er stadig single, og det vil de fleste mænd sikkert kunne forstå. Natashas krav er nemlig, at manden i hendes liv skal være ligeså vild med fænomenet Hello Kitty, som hun er. Det siger absolut ikke så lidt.

Natasha er fuldstændig besat af Hello Kitty. Den bizarre hobby har ikke alene betydet, at alle hendes hidtidige mandlige bekendtskaber har betakket sig for at flytte ind hos Natasha. Den har også flere gange bragt hende på ruinens rand, fordi hun indtil videre har brugt op mod en halv million kroner på Hello Kitty.

Flere end 10.000 genstande

Læs også: Lille dreng reddet af hjemløs

Natasha, der tjener til sin hobby ved at træne heste, fik interesse for den farverige tegneseriefigur som teenager. Inden hun var fyldt 15 år, havde hun omkring 10.000 genstande. Alle rum i hendes lejlighed er fyldt fra gulv til loft med Hello Kitty udstyr. Også hendes smykker, møbler, tøj, gardiner og andet er prydet af figuren.

- Hvis en mand vil have mig, skal han kunne elske Hello Kitty ligeså meget, som han skal elske mig, siger Natasha.
- Jeg har haft nogle kærester, men jeg venter med at tage dem med hjem, indtil jeg har set dem an. Så får de lov at se min lejlighed, og indtil nu er det hver gang kun blevet til et enkelt besøg. De synes alle, at det er lidt for meget, og at jeg er småskør. Måske har de ret, men det ændrer ikke noget.

Ikke interesseret i kompromis

Læs også: 13-årig pige begik selvmord

Natasha smiler, når hun fortæller om mændenes reaktioner, der spænder fra dybt foragt til medlidenhed med hende. Én af drengene var villig til at indgå et kompromis. Hvis Natasha ville indskrænke sig til at interessere sig for Hello Kitty inden for sine egne fire vægge, og f.eks. ikke gå offentligt rundt i figurens tøj, ville han give forholdet en chance. Men Natasha er ikke interesseret i kompromiser. Det er hele Hello Kitty-pakken eller intet.

- Andre mænd har forsøgt at få mig til at sælge alle tingene, men det er helt udelukket. Hello Kitty og jeg er så uløseligt forbundet, at vi aldrig kan skilles. Så må jeg leve alene, siger hun.

Det begyndte alt sammen med, at Natasha fik en lille notesbog med Hello Kitty. Det var i år 2000, og herfra gik det stærkt. Hun synes selv, at hun har verdens smukkeste lejlighed med alle sine farverige ting. Hendes mest værdifulde ting er en nuttet Hello Kitty iført en håndlavet brudekjole. Hun gav omkring 2.200 kr. for den, men nu er den vurderet til mindst 6.000 kr.

Værdien ikke det vigtigste

Læs også: Fik en nyre i bryllupsgave

Men det er ikke værdien, der er det vigtigste for hestetræneren. Hun vil alligevel ikke skille sig af med én eneste af sine mange, mange tusinde Hello Kitty genstande. Også selv om det betyder, at hun skal være single resten af livet.

Natasha bruger all sine penge og lidt til på sin elskede hobby. Hun har ikke været på ferie eller restaurant de sidste mange år. Det eneste, hun overvejer at investere i udeover flere Hello Kitty ting, er en større lejlighed. Det er ikke svært at gætte hvorfor.


Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-