Besir: Jeg bliver så glad

Besir Zeciri er ikke sådan at få til at miste humøret. Trods overfald, hjernerystelse og afbud til Vild med Dans, har den sympatiske danser overskud til at takke alle, der har støttet ham.


- Tusind tak for alle jeres beskeder og kommentarer. Jeg bliver så glad, skriver skuespilleren og Vild med Dans-deltageren Besir Zeciri på Instagram.

Han er blevet mødt af en bølge af sympati, efter han sidste fredag blev overfaldet af fem ukendte mænd, der truede ham med en kniv og slog ham i ansigtet. Slaget gav Besir hjernerystelse, og han var tvunget til at melde afbud til fredagens Vild med Dans.

Rystede dansere

Der var da også en helt særlig stemning under optagelserne fredag aften. Showet gik selvfølgelig videre, men det var tydeligt at de øvrige deltagere var rystede og fulde af sympati for Besir.

LÆS OGSÅ: Line hjem til fødselsdag

-Det er bare ikke i orden, sagde Besirs partner Mie Moltke, som ville have elsket at danse videre med Besir.

-Tusind tak for spå mange ting - du er fantastisk, skriver Mie på Instagram.

Må ligge stille i sengen

Hun kunne fortælle, at da hun sidst talte med Besir, var han ved godt mod. Men han må ligge helt stille i sin seng og kan hverken se fjernsyn, læse eller tåle stærkt lys. Han prøvede flere gange i ugens løb at træne dans, men måtte bare konstatere, at han blev svimmel og fik kvalme når han prøvede.

LÆS OGSÅ: Besir overfaldet

-Sødeste Besir - hvor er det øv, du ikke er med fremover. Pas på dig selv - du skal jo vende stærkt tilbage til tv, teater og alt det andet, du kan! Jeg giver en kop kaffe i Snapstinget, når du er klar igen, skriver Astrid Krag på Instagram.

Jeg vil fandme savne dig

Og Silas Holst er vred:

LÆS OGSÅ: Mie og Besir ude af dansen

- Fy for pokker hvor er det unfair...!!! Håber fandme de fem fyre bliver fundet... Sender dig alle de bedste tanker om god bedring kæreste Besir...!! Jeg kommer fandme til at savne dig, skriver han på Instagram.


Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-