Billys krop var ved at dræbe sig selv

Pludselig en dag, mens 2-årige Billy løb og legede med sin søster og en kusine, faldt han om. Hurtigt udviklede det sig til, at Billy mistede kontrollen over stort set hele kroppen. Han blev lammet. Billys panikslagne forældre fik ham hastigt indlagt. Nu er Billy så småt ved at vinde kampen over en mystisk sygdom, der betød, at Billys eget immunforsvar angreb hans krop.

Lille Billy og hans mor og far, Eileen og Victor Goulding, fik besøg af det irska landsholds træner, Martin O\'Neill, og hans assisten, Roy Keane.


28. juli var en hel almindelig, dejlig sommerdag. 2-årige Billy løb glad rundt i familiens have og havde det rigtigt sjovt sammen med sin 11-årige storesøster og en kusine. Men pludselig tog legen en anden drejning. Billy faldt om, fordi hans ben havde svært ved at bære ham.

-Hans mor, Eileen, løb ud for at hjælpe ham. Hun samlede ham op, og bemærkede så, at han var udsævanligt rød og varm, så hun tog ham med ind i huset for at give ham et svalende brusebad, forklarer Billys far, Victor Goulding, 38, til avisen The Irish Mirror.

Kørte ambulancen i møde

På vej ud af badet satte Eileen sin lille søn ned på gulvet, men så til sin skræk at hans ene arm hang slap ned og at han ikke kunne holde hovedet oppe. Eileen fik hurtigt fat i sin mand og sin bror, og de ringede også efter en ambulance.

LÆS OGSÅ: Judy reddet af sine hunde

De var godt klar over, at den var helt gal, så Billys far, Victor, og Billy onkel, kørte så hurtigt som muligt ind mod den nærliggende by Nenagh i Irland, hvor de havde aftalt at møde ambulancen.

-Da vi ankom til hospitalet, var hans tilstand forværret. Nu var det ikke kun den ene arm, der var lammet, men dem begge to, forklarer Victor Gulding.

Overført til hovedstaden

Lægerne på sygehuset vidste ikke, hvad der var galt, så de besluttede at overføre lille Billy til det større børnehospital i hovedstaden Dublin, Temple Street Children's Hospital.

-Da vi ankom til Dublin, var hele hans krop holdt op med at fungere. Alle musklerne var lammede på nær hans hjerte, fortæller en stadig rystet far til The Irish Mirror.

LÆS OGSÅ: Baby angrebet af grib

Her opdagede lægerne, at Billy havde en stor hævelse i rygraden. Hævelsen gik fra nakken og halvt ned ad ryggen. Men lægerne havde svært ved at se, hvad hævelsen skyldes, men endte med at forklare Billys forældre, at Billy havde været angrebet af en virus, som han ikke havde været syg af, men som kroppens eget immunforsvar havde helbredt.

Men af en eller anden grund fortsatte antistofferne med at opfatte Billy som syg, og det var det, der gav hævelserne i ryggen.

-Hans egne antistoffer begyndte at angribe Billy selv, siger Victor Goulding.

Besøg af sine helte

Lige siden 28. juli har lægerne så kæmpet for at gøre Billy rask. Og der er sket fremskridt. Hans forældre fortæller, at Billys fordøjelse er begyndt at virke, og at han er begyndt at kunne trække vejret selv, selvom han stadig er tilsluttet en iltmaskine.

Billy selv tager sin sygdom godt. Og rigtig glad blev han, da han fik besøg på sygehuset af Irlands landstræner i fodbold, Martin O'Neill, og hans assisten, Roy Keane.

LÆS OGSÅ: Hunden der gør folk glade

De var på besøg for at støtte de indlagte børn og for at støtte det indsamlingsarbejde børnehospitalet har i gang for at kunne bygge en ny neurologisk afdeling.

Sygehuset arrangerer en stribe halloween-fester, der skal samle penge ind, og billedet af en smilende, men stadig alvorlig syg Billy, bliver brugt i denne sammenhæng.

Temple Street Children's University Hospital har venligst stillet billedet til rådighed for Ude og Hjemme.

Du kan se mere om sygehsuet og derers indsamling på hjemmesiden:

http://www.templestreet.ie/

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-