Bliver bikini-vært på tv

Claudia Rex fra Vild med Dans har danset sig i position til et nyt job. Hun skal være vært på et nyt reality program på TV3, der kommer til at hedde Bikini Island.

Lige nu danser Claudia i Vild med Dans med Johannes Nymark. Men så starter karrieren som tv-vært


Lige nu koncentrerer Claudia Rex sig helt om at blive klar til semifinalen i Vild med Dans på fredag. Men hun kan så småt også se frem til et nyt job. Hun skal være vært på et helt nyt tv-program, som TV3 vil begynde at sende ind i det ny år. Det er et reality program som kommer til at hedde Bikini Island, skriver ugebladet Her og Nu.

Klædt i bikini

Der bliver allerede sendt et show med samme navn i andre lande, blandt andet i Australien, hvor det er bygget op på den måde, at 100 bikiniklædte kvinder vil tilbringe 28 dage på en party-ø sammen. Det hele ender med en syvdags elimineringsrunde, for at finde et vinder par.

LÆS OGSÅ: Verdens bedste dansemand

Det australske show bliver optaget i Thailand, men den danske udgave skulle ifølge Her og Nu allerede være optaget i Cambodia i sommer.

Jobbet som tv-vært er et stort skridt for Claudia Rex. Hun har tidligere sagt, at hun standser karrieren som danser efter dette års Vild med Dans, for at kunne gå helt og fuldt ind i en ny karriere. Det bliver så stadig foran et kamera med ikke som danser.

Hverken TV3 eller Claudia selv vil kommentere nyheden.

LÆS DET STORE INTERVIEW MED CLAUDIA I UGENS UDE OG HJEMME