Bodil kunne ligeså godt være død

Skæbnen var hård ved skuespilleren Bodil Jørgensen, 53, den sommerdag i juni måned, hvor hun blev ramt af en dybt alvorlig ulykke, mens hun var til optagelser på den kommende Far til Fire-film. Men skæbnen var også nådig. For Bodil overlevede sine omfattende kvæstelse, og hun kan i dag fejre nye triumfer.


Mest læste artikler på udeoghjemme.dk

Rørende brev:
Til min datters papmor

Babyer skal sove hos mor

Nu har hun født tvillinger

Hun var i yderste livsfare. Hvis det ikke havde været for en Falck-redder og en dygtig læge i ambulancen, havde Bodil Jørgensen ikke overlevet de kvæstelser, hun blev ramt af, da hun den 17. juni blev kørt over af en traktor under optagelserne til en ny Far til Fire-Film.

LÆS OGSÅ: Mor og far savner Emma

-Det takker jeg for hver dag, siger den 53-årige skuespiller i sin bog, En rejse gennem bly og græs.

Da Bodil faldt af og blev ramt den tunge traktor, der var kommet ud af kontrol, fik hun knust samtlige ribben, brækkede begge kraveben, havde brud på bækkenet og skader på både lever og nyre. Den første tid efter ulykken svævede Bodil mellem liv og død, men heldigvis vandt livet.

Kritik fra aviserne

Langsomt kom Bodil sig efter ulykken, og i dag kan hun så glæde sig over nye triumfer.

Senest har Bodil fået det store skulderklap, at hun både er nomineret til en Robert og en Bodil-pris for sin rolle i filmen All Inclusive. Spændingen om den første pris bliver allerede udløst på søndag 1. februar, hvor de prestigefyldte Robert- priser bliver uddelt.

LÆS OGSÅ: Blinde Kathy ser sin nyføte baby

Men den største triumf oplever Bodil Jørgensen på tv. Her spiller hun som fru Andersen en af hovedrollerne i serien Badehotellet, som er blevet vinterens mest populære underholdnings-program. Avisernes kritikkere kan ikke lide Badehotellet, men det kan seerne. I sidste uge så hele 1.300.000 med på mandagens afsnit, hvilket for eksempel er flere seere end X Factor, og det er ikke mindst populære Bodil Jørgensens fortjeneste.

Fik barn som 47-årig

Privat er Bodil Jørgensen mor til tre børn. Johannes på 18 år, Østen på 13 og Rigmor på 6 år. Ved bare en smule hovedregning fik Bodil Jørgensen altså sit yngste barn som 47-årig.

LÆS OGSÅ: Her er Annas modige svar

- Lige da jeg blev gravid, var det helt sikkert nogle af de tanker, jeg gjorde mig: Får jeg lov at blive her så længe, at jeg når at sende hende ordentligt ud i livet? Men det tænker jeg aldrig på mere. Det nytter jo ikke noget. Jeg vil gerne blive gammel. Jeg ønsker mig ikke andet end at få lov at følge mine børn godt til dørs. Men ingen af os ved jo, hvor gamle vi bliver. Man kan bare håbe, har Bodil Jørgensen tidligere sagt til ugebladet SØNDAG.

Nu gælder det så en Robert eller en Bodil - til Bodil Jørgensen.