Børn droppede børnefødselsdagen: Men så gjorde moren dette

Det hele var arrangeret, da den 10-årige pige skulle holde sin børnefødselsdag. Men til morens store gru dukkede ingen af klassekammeraterne op. Så gjorde hun noget, der ændrede det hele.

Gråd blev vendt til glæde, da en åben invitation på Facebook fik gæsterne til at komme i hobetal til Thereses datteres fødselsdag. 

Den svenske mor Therese Gunnarsson fra Skåne, havde ønsket at give sin datter en god dag, da hun fyldte 10 år. Men tingene udviklede sig meget uheldigt, da fødselsdagsfesten skulle holdes. Der kom nemlig ingen af hendes klassekammerater, da hun arrangerede børnediskotek i det lokale festlokale. Men Therese Gunnarsson reagerede hurtigt og ændrede dermed den triste sitaution.

Brugte Facebook

Til den svenske avis Expressen oplyser hun, at hurtigt fik lavet en åben invitation på Facebook. Og det gav næsten øjeblikkelig succes. På Facebook skrev hun følgende:   

LÆS OGSÅ: Cecilie fik sin mor igen

- I dag skulle min pige fejre sin 10-års dag med disko for hele klassen. Syv meldte afbud ud af 30, og da diskoet begyndte klokken 18, og skulle fortsætte til 21.30, kom ingen. Jeg skriver dette, så alle kan se det, og store som små med et godt humør er velkomne til omgående at komme til (adressen) og give min datter en god fest. Jeg ønsker ikke, at dette skal blive til et dårlig minde for hende. I er velkomne, skrev moderen.

Festlokale blev fyldt

Reaktionen blev større, end moderen havde turdet drømme om. I løbet af kort tid kommenterede 300 hendes nødråb. Festlokalet blev hurtigt fyldt med glade børn og voksne, som ville fejre datteren.  Der ankom tæt på 100 personer. 

- Tak fordi jeg måtte komme og ønske en helt vidunderlig lille pige tillykke. Den bedste mor har hun også, kommenterer en på Therese Gunnarssons status.

LÆS OGSÅ: 16-årig blev lykkelig som mor

Den der nød festen mest var dog uden tvivl datteren. Hun kunne nærmest ikke sove, da festen var slut.

- Hun var ked af det, inden det her. Hun sagde - ingen kan lide mig. Men efter festen virker hun nærmest lykkelig, siger den glade mor til Expressen.