Branden tog alt

14-årige Mie og hendes lillebror har fået ar for livet. De var vidne til, at deres nabos to små drenge brændte inde, samtidig med deres eget hus brændte ned til grunden.

To måneder efter den forfærdelige dødsbrand i Tommerup Stationsby, hvor to små brødre, syvårige Tim Liljekvist og toårige Oliver Prehn, omkom, kæmper nabofamilien med at komme videre.

Kunne intet redde
Familien Kristensen bor stadig på Teglhøjen. De er flyttet få meter væk fra deres nedbrændte rækkehus.
- Jeg ville ønske, at jeg kunne have nået at redde nogle af mine konfirmationsgaver. Men det gik så stærkt, fortæller Mie. På rædselsnatten blev hun vækket af sin mor, Jane Kristensen, 35. Udenfor stod deres nabo og bad om hjælp. Hendes to drenge var inde i huset.
- Da jeg selv havde fået mine tre egne børn ud af huset, kunne vi blot stå og se på, mens flammerne raserede det hele. Det var så forfærdeligt, at vi ikke kunne gøre noget, fortæller Jane.

Har stadig mareridt
- Jeg har mareridt næsten hver nat, hvor jeg drømmer om Tim og Oliver. Mine veninder kan ikke helt forstå, at jeg stadig har brug for at tale om det. Men jeg kan bare ikke glemme det, siger Mie stille. Jane Kristensen er ked af, at oplevelsen sidder fast i hendes børn. Hun har forlangt psykologhjælp til dem.
- Folk tror bare, at man kan komme videre, men vi har mistet hele vores liv. Allerhelst vil jeg gerne flytte langt væk med mine børn, men økonomien er slet ikke til det. Vi må begynde forfra her - indtil videre, siger Jane.