Brudepigen gik i fødsel

Da Lucy Bowker vågnede på sin søsters bryllupsdag fik hun et chok. Den højgravide kvinde kunne mærke, at hun snart skulle føde. Lucy nåede akkurat at opfylde et løfte til sin søster.

Lucy


Det er normal bruden og ikke brudepigen, der har flest nerver på ved et bryllup. Men i søstrene Lucy og Emmas tilfælde var det omvendt.

Da 29-årige Lucy fulgte bruden, lillesøster Emma Bowker, 26, op ad kirkegulvet, tænkte hun på alt muligt andet, end at få søsteren sikkert frem til alteret. Lucy var nemlig gået i fødsel. Det bryllup, som Lucy havde glædet sig til, udviklede sig til en pinagtig og nervepirrende affære.

Klemte alt sammen i kroppen

Læs også: Mor hørte død datters hjerte slå

"Det er løgn, Lucy, du føder ikke nu", tænkte jeg om morgenen, da jeg pludselig mærkede veer. De blev stærkere og stærkere. Jeg klemte alt sammen, som overhovedet kunne klemmes sammen i min krop, og bad til, at veerne ville aftage. Jeg ville ikke svigte Emma på hendes livs smukkeste og største dag, fortæller den nybagte mor Lucy Morris.

Med stærke smerter, tiltagende veer, og nerverne hængende udenpå sin fine, nyindkøbte brudepigekjole, gennemførte Lucy ceremonien i kirken. På vej op mod alteret tog veerne til. Lucy frygtede, at vandet ville gå. Hun nåede at være med på et foto udenfor kirken sammen med den nybagte brud, inden hun med sin mor bag rattet blev kørt til hospitalet i Doncaster, England.

Vendte ikke tilbage til festen

Læs også: Heidi var verdens værste morHer blev hun akut indlagt på fødeafdelingen, og nogle timer senere kom datteren Izzy til verden. Lucy var lykkelig og lettet, men alligevel for træt og udkørt til at rejse sig fra barselssengen, og vende tilbage til bryllupsfesten.

- Min søster og jeg havde glædet os helt vildt til hendes bryllup. Jeg ville for alt i verden ikke svigte hende, eller tage opmærksomheden fra brylluppet. Det gik ikke helt, som vi havde planlagt og forventet, men mon ikke Emma tilgiver mig, siger Lucy.

Da Lucy og hendes mand, David Morris, i april fandt ud af, at hun var gravid, fik hun en termin kun en uge før søsterens længe planlagte bryllup. I starten spøgte Lucy med, at det kunne være sjovt at føde på selve dagen for brylluppet. Men da alvoren gik op for hende, nemlig at det var en mulighed, blev det morsomme afløst af nervøsitet. Hun havde længe lovet Emma at være brudepige, og sammen havde de planlagt brylluppet ned til mindste detalje.

Troede det var nerver alt sammen

Læs også: Sidste foto af Angel inden døden

Emma fortæller, at hun havde en fornemmelse af, at alt ikke var som det skulle være hos Lucy, da de gik op ad kirkegulvet sammen. Men Emma troede, at det var nerver alt sammen, og hun fik ikke noget at vide om den begyndende fødsel før efter ceremonien.

- Jeg havde hørt, at en fødsel kan være smertefuld og spændende. Men i mit tilfælde var det næsten for meget af det gode, siger førstefødende Lucy med et anstrengt smil.


Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-