Brysterne fjernet efter fødslen

Sarah havde i lang tid drømt om at få endnu et barn. Hun og hendes mand var igennem en serie forsøg med kunstig befrugtning, men måtte stoppe, da de ikke havde råd til flere. Så meget større var glæden, da det lykkedes at blive gravid ved naturmetoden. Men glæden blev afløst af frygt. 20 uger henne i graviditeten fik Sarah konstateret kræft.Og bare en halv time efter fødslen, fik Sarah en brystoperation.

Sarah Williams med sin datter Sascha og nyfødre Joshua.


-Jeg var gravid i 20. uge, og kunne ikke lade være med at bekymre mig om min ufødte baby. Jeg var skrækslagen ved tanken om, at jeg kunne miste hende eller ham, siger Sarah Williams, 40, fra Wales til Daily Mirror.

Læs også: Han reddede 699 børn

Sarah og hendes mand, Carl, havde længe ønsket sig en lillebror eller søster til deres datter Sascha, så de gik i gang med kunstig befrugtning - men uden held. Til gengæld lykkedes det pludselig ved naturmetoden. Sarah var endelig blevet gravid med sit barn nummer to. Da hun i 20. uge fik hun så den frygtelige besked. Hun havde brystkræft.

Fik kemo trods graviditet

På trods af sygdommen gav lægerne gav hende fem kemobehandlinger med det samme.

-Tanken om, at jeg kunne miste min baby og ikke selv komme igennem dette, så jeg kunne se min datter Sascha vokse op, gjorde mig syg. Men jeg prøvede virkelig hårdt at skubbe de tanker i baggrunden og at fokusere på behandlingen, siger Sarah.

Læs også: Dræbt på vej til skole

Endelig i oktober fødte Sarah en lille dreng, Joshua, ved planlagt kejsersnit.

Min baby er perfekt

-Han var perfekt på alle måder. Han havde mere hår end mig, skriver Sarah på den blog, hun har på hjemmesiden Just Giving, hvor hun samler ind til den engelske udgave af Kræftens Bekæmpelse.

Læs også: Alle ville hjælpe sørgende far
Sarah havde på grund af sin sygdom aldrig fået lavet en test, der skulle vise, om hendes barn ville blive født med Downs Syndrom.

-Vi var også ligeglade, for vi ønskede virkelig dette lille mirakel i vores liv, Downs eller ej, skriver hun.

Fjernet brysterne

Men Sarah Williams fik ikke lov at nyde sin lille nyfødte søn ret længe. En halv time efter hun havde født, blev hun opereret for sin brystkræft.

-Efter fødselslægen havde syet mig, kom brystkirurgerne, og jeg fik fortaget en mastektomi.

Lægerne fjernede begge hendes bryster plus 29 lymfeknuder, og senere fik Sarah endnu tre omgange kemo og gik så i gang med stråleterapi.

-Lægerne og deres hold har været fantastiske. De har reddet mit liv, og de har reddet Joshua's, skriver hun.

Glæder mig til at få hår

I dag har Sarah og hendes familie det godt. Så godt man nu kan have det med en kræftdiagnose.

Læs også: Dødsdømte Miriam i sikkerhed

-Jeg glæder mig til den dag, jeg bare er mig selv igen, forhåbentligt med hår, skriver Sarah på sin blog.

-Jeg ved godt, at vil have et reb omkring halsen de næste 10 år. Men jeg vil fortsætte mit liv og tænke på, hvor heldig jeg har været. Alle de negative kapitler i mit liv er bare kapitler, og jeg glæder mig til masser af lykkelige stunder med min lille familie.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-