Camilla Framnes er gravid

Camilla Framnes fra De unge Mødre venter sit barn nummer tre. Hun er i forvejen ved at planlægge sommerbryllup med sin kæreste Kevin, så nu ligner det både bryllup og barnedåb i løbet af 2015.

Camilla fra De unge Mødre med sin kæreste Kevin og sine to drenge, Oliver og Sebastian. Nu venter camilla barn nummer 3.


Hun har tidligere forklaret Ude og Hjemme, hvordan hendes bryllup skal være. Nu bekræfter Camilla Framnes så overfor Se og Hør, at hun er gravid med sit tredje barn.

LÆS OGSÅ: Fire charmernde unger

Camilla Framnes har i forvejen sønnerne Oliver og Sebastian, men det kommende barn er det første hun og Kevin får sammen.

Kevin Friede til Camilla tilbage i 2012, og brylluppet er planlagt til at finde sted i sommer.

Bliver gift til sommer

- Det skal være den perfekte dag, og det bliver et rigtigt prinsessebryllup. Vi kunne blandt andet godt tænke os at få en hestekarret til at hente os efter kirken, og så skal Oliver, Sebastian og Kevins datter være brudedrenge og brudepige til brylluppet, fortalte Camilla til Ude og Hjemme i september.

LÆS OGSÅ: Sådan bliver vores bryllup

- Vi har valgt at blive gift til sommer, datoen holder vi dog for os selv lidt endnu, da vi tager forbehold for, at den kan flyttes. Men selve vielsen bliver i Holmens Kirke i København, da det er der, Kevin er blevet døbt. Vi har også været ude og kigge på lokaler, men vi har ikke fundet det helt rigtige endnu, sagde hun dengang.

Camilla har endnu ikke fortalt, hvornår hun skal føde sit kommende barn