Claudia var forstenet af nerver

Uha, uha. Den var svær for Claudia Rex fra Vild med Dans. Hun var bare som forstenet af nerver og spænding, da hun sammen med sin dansepartner, Johannes Nymark, stod midt på dansegulvet og ventede på seernes afgørelse af, hvem der skulle med i årets semifinale i Vild med Dans.


-Jeg turde næsten ikke håbe, at vi gik videre, sådan siger danseren Claudia Rex om de minutter, hun og Johannes Nymark stod og ventede på den endelige afgørelse efter fredagens omdans i Vild med Dans. Claudi var nøjagtig ligeså forstenet af nerver, som hun så ud til på skærmen.

LÆS OGSÅ: Astrid gør mig lykkelig

-Det var sådan det hele. Jeg røg ud sidste år med Mads Laudrup i netop kvartfinalen. Og der dansede vi også argentinsk tango. Så jeg var virkelig nervøs og bange for, at det også i år ville være her, jeg måtte siger farvel, sagde Claudia Rex umiddelbart efter seernes afgørelse.

Men hun og Johannes klarede skærene. De gik videre til semifinalen efter en aften med lidt delte præstationer. De var gode både i wienervals og argentinsk tango, men lige den dans Claudia var nervøs for, nemlig argentinsk tango, gik faktisk fint for parret.

Publikum bestemmer

Nikolai Hübbe gave dem et 10-tal for tangoen, og de andre dommere var næsten ligeså hæjt oppe med 9-taller. I wienervalsen måtte de "nøjes" med 8-taller fra alle dommerne.

LÆS OGSÅ: Her er Silas ny tatovering

I sidste ende er det publikum, der bestemmer, og efter seerstemmerne var talt op, måtte Claudia og Johannes i omdans mod Ditte Ylva Olsen og Morten Kjeldgaard.

Men den overlevede Claudia og Johannes. Og var de glade? Se bare på billedet her. Det siger det hele:

-Jeg havde tårer i øjnene af glæde, da vi gik videre. Man lever sig jo helt ind i det, og det betyder alt for mig, at vi nu er nået i semifinalen. Nu håber jeg så bare, at vi også tager det sidste skridt ind i finalen, siger Claudia Rex.