Claus tog mor med på job

Inge-Lise Elming kan rigtig godt lide Vild med Dans. Hun er også mor til tv-værten Claus Elming, så da chancen bød sig for at være med sin søn på arbejde, slog hun til.


-Det er faktisk ikke så tit, jeg ser min mor. Hun bor jo i Herning, mens jeg mest er i København, siger værtens på Vild med Dans, Claus Elming, 45.

-Så det er da rart, når hun kommer over. Det gør hun som regel et par gange, mens vi optager Vild med Dans, siger Claus.

-Jeg kan rigtig godt lide Vild med Dans, siger Claus Elmings mor, Inge-Lise, 73.

Denne gang var hun taget til København for at være med til årets store pressemøde, hvor alle deltagerne i Vild med Dans blev præsenteret - og hvor værterne, inklusive Claus Elming, naturligvis også var til stede.

Ikke altid plads

-Jeg vil meget komme ind og se det, når det går igang, men der er jo ikke altid plads. Det plejer dog at kunne lykkes et par gange i løbet af en sæson. Det håber jeg også sker i år, siger hun.

LÆS OGSÅ: Paprika Steen flytter tæt på sin eks

Inge-Lise Elming havde et dobbelt formål med sin københavnertur denne gang. Hjemme i Herning er Inge-Lise kulturpartner i Unicef, og da et Unicef-arrangement faldt sammen med årets store pressemøde på Vild med Dans, kunne Inge-Lise slå to fluer med et smæk.

Det samme kunne Claus Elming. For Unicef samlede in via et cykelløb, der startede på Bakken, hvor Pjerrot sendte rytterne afsted.

Cyklede i øsende regn

Og da Claus kører en del på cykel, tog han den 85 kilometer lange rute med. I øsende regn nåede Claus rundt på 2 timer og 44 minutter.

LÆS OGSÅ: 6-årig bidt af hugorm

Imens stod Inge-Lise i en Unicef-bod på Bakken og forsøgte at oplyse folk om Unicefs arbejde.

-Det var hyggeligt, men desværre var vejret ikke så godt, så der var ikke så mange mennesker, siger Inge-Lise.

Far blev hjemme

Selve cykelløbet var arrangeret af magasinet Cyckling Planet.

LÆS OGSÅ: Baby hører for sørste gang sin mor

Claus' far, Torben, 75, er ikke så vild med cykelløb eller for den sags skyld Vild med Dans, så han var blevet hjemme i Herning.

- Min far er mere til amerikansk fodbold, siger Claus Elming, som du kan opleve i Vild med Dans fra på fredag på TV2.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-