Cleveland-ofre siger tak

Pigerne Amanda, Gina og Michelle, som blev holdt fanget i et helt årti i rædslernes hus i Cleveland, USA, står nu frem på Youtube for at sige tak til alle, der har hjulpet dem og deres familier.

Amanda, Gina og Michelle, som sad i fangeskab i USA i 10 år

I 10 grufulde år blev 27-årige Amanda Berry, 32-årige Michelle Knight og 23-årige Georgina DeJesus holdt fanget i et hus i Cleveland, USA, før det i maj lykkedes dem at undslippe. De tre kvinder blev holdt som sexslaver, og den ene af dem, Amanda Berry, fødte endda en lille datter til sin kidnapper Ariel Castro.

LÆS OGSÅ: Maria levede i frygt for sin eks-kæretse, der i et helt år forfulgte og chikanerede hende

Siden kvinderne blev befriet, mandag den 6. maj i år, er det væltet ind med lykønskninger og penge til de tre unge kvinder, som hidtil har holdt sig væk fra medierne. Men i en ny video, som netop er blevet offentliggjort på Youtube, står Amanda, Michelle og Georgina frem og siger tak.

Se videoen nedenfor...

Vil ikke hade

- Det er utroligt. Jeg vil gerne takke alle, der har hjulpet min familie gennem hele denne prøvelse, siger Amanda blandt andet.

- Jeg vil ikke opsluges af had. Vi er et blevet såret af folk, men vi må fæstne vores lid til Gud som dommer. Vi må være positive. Jeg kigger fremad mod mit nye liv, siger Michelle på videoen.

LÆS OGSÅ: Tanja blev holdt som fange i Indien, indtil hun tog sagen i egen hånd

Georgina er mere fåmælt, men hun takker dog for de store summer penge, som folk fra USA har doneret til hendes familie, mens hun sad fanget i rædslernes hus.

Pigerne fra rædselshuset i Cleveland