De tror min mand er min far

Mike blev far som 64-årig. Og far igen som 66-årig. Til en pige og en dreng. I forvejen har han fem voksne børn, men er begyndt forfra i et nyt ægteskab med Rachel. Hun er 37 – han er 70. Rachel og Mike har været gift i fem år, og tænker aldrig over forskellen i deres alder. De mødte hinanden i den kirke, hvor Mike var præst.

Rachel og Mike fortæller deres historie på ITV\'s morgen-tv, This Morning.


-Når vi går i byen sammen, tror folk, at Mike er min far, siger Rachel Murray, 37, fra Lancashire i England. Hun er gift med den tidligere præst, Mike Kelly, 70 år, og hun er altså 33 år yngre end sin mand.

LÆS OGSÅ: Jeg husker ikke min datter fødsel

-Hvis jeg giver ham et knus eller holder ham i hånden, kan man se folks forundring i deres ansigter. Jeg synes, der er ret sjovt, siger Rachel til den engelske avis, Daily Mail.

Mike var præst

Parret kendte hinanden gennem flere år. Mike var præst i en kirke, som Rachel også kom i. Men det var først, da Rachel for 7 år siden lå i skilsmisse med sin daværende mand, at kærligheden begyndte at opstå mellem de to.

LÆS OGSÅ: Skrev kærlighedssang da konen døde

Rachel kendte Mike som en forstående og venlig mand, så det var ham, hun opsøgte, da hendes skilsmisse var ved at gå op i bitter strid. Rachel havde to døtre, og forsøgte til det sidste at redde familien, men besluttede til sidst at forlade sin mand.

Kæmpede med samvittigheden

Bare to uger efter, fandt Rachel ud af, at hun var ved at falde alvorligt for Mike Kelly - en mand, der var gammel nok til at være hendes far - og hun fortalte ham om sine følelser.

Først kæmpede Mike med sin dårlige samvittighed. Han var præst, fraskilt men allerede far til fem børn. Men hans kamp mod sin dårlige samvittighed varede ikke længe. Seks uge efter Rachel havde erklæret ham sin kærlighed, blev Rachel gravid med en pige, som i dag er seks år gammel.

LÆS OGSå: 4-årig dreng ringede 112
Da Mike og Rachel fortalte i deres kirke, som tilhører trosretningen The Pentecostal Church, blev Mike bedt om at træde tilbage som præst, og Rachel fik at vide, at hun begik utroskab. Hun var nemlig endnu ikke blevet endelig skilt fra sin første mand.

Fik en lille søn

Men de to fortryder intet. Rachel ar for længst vænnet sig til, at folk tror, hendes mand er hendes far, og på trods af hvad folk mener, siger parret, at de ikke kunne være mere lykkelige end de er som ægtepar.

For tilbage i 2009 blev parret gift, og næsten samtidig blev Rachel igen gravid, og fødte deres andet barn sammen, en lille søn, der er blevet 4 år.

De lever som et lykkeligt familieliv med Rachel to døtre på 10 år og 12 år samt deres egne to på 4 og 6.

-I starten var Mike bekymret for, at jeg ville blive tiltrukket af en yngre mand. Men en mands udseende betyder intet for mig, og det har det sådan set aldrig gjort, siger Rachel til Daily Mail.

-Jeg føler mig tryg, elsket og beriget sammen med Mike. Jeg ser ham som en uden alder. Han behandler mig som en prinsesse, og selv min mor, som bare er to år ældre end Mike, har sagt til mig: "Det er bedre at være en ældre mands et og alt, end at være en ung mands slave", siger Rachel.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-