De unge mødre: Nicoline chokeret

Nicoline Andersen, som vi kender fra De unge mødre, fik et chok, da hendes mor kom alvorligt til skade og måtte opereres to gange. Men chokket af afløst af lettelse, efter hendes mor, Heidi, er kommet hjem efter tre uger på genoptræningscentret Montebello. – Det har heldigvis hjulpet, siger Nicoline.


De unge mødres Nicoline Andersen, 20, fik et chok, da hendes mor, Heidi, 43, gled med sin cykel. For moderen slog sig så hårdt, at hun måtte opereres to gange.

Læs også: Jesper kan glæde sig

-Hun havde meget ondt i ryggen. Med smerter, der strålede ned i benene. Det gjorde så ondt, at mor havde svært ved at bevæge sig, fortæller Nicoline.

Indlagt til træning

Selv efter operationerne havde Heidi det hårdt, og hun blev da også sendt på tre ugers genoptræning på centret Montebello, der ligger i Spanien tæt på byen Malaga.

Læs også: Mor hånet for strækmærker

Men det er ikke et ferieophold, at være på Montebello. Der er træning hver dag, og formålet er helt klart, at ny-opererede kan klare hverdagen bedre, når de kommer hjem.

Mor har det bedre

-Heldigvis ser det ud til, at mor har fået det bedre. Jeg er meget sammen med min mor, og det er dejligt, hun er hjemme igen, siger Nicoline.

En lille fordel er der kommet ud af Heidis ophold på Montebello.

En traktor i fødselsdagsgave

Nicolines lille dreng, Lucas, fyldte 2 år, mens mormor var i Spanien. Men fødselsdagen blev selvfølgelig fejret. Lukas fik en stor, gul traktor, som han er vild med at lege med. Og da så mormor endelig kom hjem, var der fødselsdag en gang til for Lukas.

Læs også: Kate tabte 75 kilo og blev mor

Nicoline er ikke med i den kommende sæson af De unge mødre. I hvert fald ikke som en gennemgående person. Men Nicoline kan ses nogle enkelte gange.

Og hvem ved? Måske vender hun rigtigt tilbage til serien.

-Ja, det kan da godt være. Det vil jeg slet ikke afvise, siger Nicoline, der netop er kommet hjem fra sommerhusferie i Løkken.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-