Det gør mig sgu lidt trist

Sara Maria Færch-Mærkedahl og Silas Holst fik kun lov at nyde sejren i Vild med Dans i mindre end et døgn. Noget af glæden blev ødelagt, da Silas blev kritiseret for at have kopieret koreografien. – Det gør mig sgu lidt trist, skriver Silas.


Silas Holst var helt oppe at køre af begejstring, da han fredag aften vandt Vild med Dans 2014. Men han fik kun lov at nyde sejren fuldt ud i et halvt døgns tid. Så blev han beskyldt for at have kopieret sin koreografi, da han og Sara Maria dansede freestyle.

-Det gør mig sgu lidt trist, skriver Silas på Instagram.

LÆS OGSÅ: Kald det kærlighed

Her kan du læse hele hans svar:

-Det var ikke længe man fik lov at nyde begejstringen inden rønnebærrene blev sure.

Tudede i flere dage

- Vil lige selv slå fast en gang for alle - har aldrig lagt skjul på at vores freestyle i går var stærkt inspireret af en allerede eksisterende koreografi lavet i et amerikansk tv show.

-Jeg så det for nogle uger siden og tudede flere dage efter på grund af det. Og blev hurtig enig med mig selv, at hvis jeg kom i finalen, ville jeg gøre alt for at kunne formidle den følelse, som den dans havde givet mig, videre ud gennem tv stuerne.

LÆS OGSÅ: Mit liv har fået nyt indhold

- Det håber jeg lykkedes... Vi nød det i hvert fald og for os vores drømmeafslutning.. Nu blir man så dagen derpå beskyldt for at kopiere - det gør mig sgu lidt trist.

-Enig - kostumet og sofaen er ideer derfra. Nogle af trinene er også inspireret derfra - men BESTEMT ikke kopieret.

Ryster posen og sætter sammen på ny

- Men det er nu en meget almindelig ting, at man lader sig inspirere af andre og låner hist og pist for så at ryste posen og sætte det sammen på ny...

-Sådan tror jeg nu de fleste gør. Så det er der ikke den store nyhedsværdi i! Men til alle jer, der ikke er sure - TAK for jeres søde ord - jeg er stolt af at have "kopieret" de følelser, den dans gav mig videre til nogle af jer.

Her kan du se den dans Silas blev så rørt over.

Og her kan du så se Silas og Sara Marias freestyle fra fredag aften:


http://vmd.tv2.dk/2014-11-28-dans-for-dans-saadan-gik-vild-med-dans-finalen