Døende mors sidste dans med sin søn

Få dage inden sin død nåede en kræftsyg mor at få sit allerstørste ønske opfyldt ved sin søns bryllup.


Det var så specielt, fortalte Ryan Manning, efter at han havde danset en sidste dans med sin 61-årige mor, der var uhelbredelig syg af brystkræft.

I gennem tre år havde Ryans mor, Mary Ann Manning, kæmpet mod kræften, men da hendes søn skulle giftes den 5. september i år, så ville hun ikke gå glip af det.

- Hun ville bare til det bryllup, og hun vidste ikke, hvordan det skulle lade sig gøre, men hun var ligeglad med, om de skulle pumpe mere kemo ind i kroppen. Hun skulle bare afsted.

Og det kom hun. I en smuk kjole med familie og venner i en rundkreds rejste hun sig fra sin kørestol og tog sin søns hånd, mens sangen 'Over the rainbow' spillede.

- Det var utrolig følelsesladet, især at se hende rejse sig fra kørestolen. Det var som om, at lige pludselig gik det op for gæsterne, at det de var vidne til, var en utrolig stærk kvinde, der gjorde noget helt usædvanligt. Det er mirakel, sagde den nygifte søn, Ryan.

Se den smukke video her:

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-