Dolkede sine to små tvillinger

Med en kokkekniv stak den 58-årige Graham Bishop sine 4-årige tvillingedøtre adskillige gange. De to børn skulle dø. Men de overlevede med nød og næppe. Bagefter stak han sig selv i maven og sprang ud af et vindue. Nu har Graham Bishop fået sin dom.

Det startede som opfyldelsen af en drøm, da Graham Bishop og hans kone endelig fik de børn, de havde drømt om. To søde små piger. To tvillinger. Men drømmen endte i en tragedie.

Truede med at dræbe

Grahams næsten 30 år yngre kone havde fortalt ham, at hun ville forlade ham, og han reagerede med at gå helt amok.

LÆS OGSÅ: Mobbet efter sin død

Fordi den ene pige havde alvorlige nyreproblemer, opholdt den lille familie sig på Ronald McDonald-huset ved Rigshospitalet, hvor pigen blev behandlet og ventede på en nyretransplantation. Et voldsomt skænderi udviklede sig og Grahams kone flygtede fra huset, mens hun ringede til politiet, fordi han havde truet med at dræbe de to piger.

Lammelser i begge ben

Da politiet nåede frem, havde han forsøgt at gøre alvor af sine trusler. Men en kokkekniv havde han tilføjet dem begge flere stik i kroppen. De to tvillinger blev hurtigt behandlet af lægerne på Rigshospitalet, og det har efter al sandsynlighed været med til at redde deres liv.

LÆS OGSÅ: Skal henrettes når hun har født

Men den af pigerne, der i forvejen var syg, var blevet så alvorligt såret, at hun siden har lidt af hjerneskader, der blandt andet betyder, at hun har lammelser i begge ben. Hendes tvillingesøster er kommet sig forbavsende godt efter knivstikkeriet.

11 år i fængsel

Efter overfaldet på de to små piger, forsøgte Graham Bishop at begå selvmord ved at stikke sig selv i maven og springe ud af vinduet. Men han overlevede.

SE OGSÅ: Baby siger: Jeg elsker dig

Drabsforsøgene fandt sted tilbage i 2012. Nu har han så endelig fået sin dom i landsretten. Graham blev dømt til 11 års fængsel, og da han er englænder, blev han også udvist af Danmark for altid. Samtidig skal han betale en erstatning til de to piger på henholdsvis 43.000 0g 95.000 kroner.

Graham Bishop var kendt af mange, fordi han som clairvoyant blandt andet medvirkede i tv-programmerne Åndernes Magt og Ånderne Vender Tilbage.Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-