Dræbte dreng og kræver erstatning af familien

En 42-årig kvinde påkørte og dræbte 17-årig dreng. Nu mener hun, at trafikdrabet har givet hende så voldsomme traumer, at hun vil have en erstatning på flere millioner kroner.

Den 17-årige Brandon blev kørt ned og dræbt af en 42-årige kvinde. Nu vil hun have over syv mio i erstatning.
Det startede som et mareridt, men nu er det blevet endnu værre for en lille canadisk familie. Den 28. oktober i 2012 blev familiens 17-årige dreng, Brandon Majewski, påkørt og dræbt i en trafikulykke, hvor den 42-årige Sharlene Simon sad bag rattet, da hun ramte Brandon og to af hans kammerater.

Mens kammeraterne slap med alvorlige kvæstelser, blev Brandon dræbt på stedet og hans familie måtte sønderknust acceptere, at deres dreng ikke var her mere.

LÆS OGSÅ: Bortført pige fundet efter ni år

Midt i sorgen har Brandons forældre måtte konstatere, at deres prøvelser langt fra er overstået. Kvinden, der påkørte deres teenagesøn har nemlig sagsøgt både deres afdøde dreng, hans to overlevende venner. Ja endda Brandons nu afdøde storebror, der formentlig begik selvmord som en konsekvens af sagen.

Den opsigtsvækkende sag er beskrevet i flere canadiske medier, blandt andet i avisen Toronto Sun, hvor læsere har vist udbredt forargelse for bilistens krav. Familien bor godt 90 kilometer fra Toronto, hvor trafikdrabet fandt sted.

LÆS OGSÅ: Min mand levede et dobbeltliv

Som argument for at føre sagen i retten har Sharlene Simon forklaret, at hun har fået psykiske traumer af ulykken, der blandt andet har ført til en depression og posttraumatisk stress. Derfor har hun krævet en samlet erstatning på hvad der svarer til 7.3 millioner kroner.

Kørte dem ned bagfra

Ifølge stævningen mener kvinden, at drengene ikke brugte deres bremser tilstrækkeligt, og at de var inkompetente cyklister.
Af politirapporten fra ulykken fremgår det dog, at hun har erkendt, at hun kørte 90 km/t frem for de tilladte 80, da hun påkørte de tre drenge bagfra.

Familien til 17-årige Brandon er rystede over stævningen.
- Jeg er helt ødelagt. Hun dræbte mit barn, og nu vil hun tjene på det? Hun siger hun har smerter? Sig til hende, at hun skal kigge ind i mit hoved, og hun vil se smerte, hun vil se panik, hun vil se mareridt, siger Brandons mor, Venetta Mlynczyk.

LÆS OGSÅ: Sådan hjæper du bange børn

Også familiens advokat er rystet over den 42-årige kvindes krav.
- I alle mine år som advokat, har jeg aldrig set nogen sagsøge et barn, som de har slået ihjel. Det er helt ud over det sædvanlige. Jeg kunne ikke få mig selv til at sige det til familien over telefonen, siger advokaten Brian Cameron.

Storebror døde af sorg

Han mødte i stedet personligt op hos familien for at overbringe dem nyheden om det opsigtsvækkende krav.
Brandon Majewskis storebror døde seks måneder efter Brandons begravelse, da han blev fundet af familien efter en overdosis af piller og alkohol.

Familien mener ikke, det var et selvmord, men simpelthen et forsøg på at bearbejde sorgen, som gik grueligt galt. Den 42-årige kvinde mener også, at broderen har været skyld i hendes traumer, og han er derfor også blevet sagsøgt.

Mens kvinden har sagsøgt familien, har de modsat også gjort krav mod hende. Familien har dog mest af alt forsøgt at få dækket udgifter til begravelsen og behandling af Brandons venner.
Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-