Dræbte konen og smed billedet på facebook

31-årige Derek Medina postede blodige billeder af sin døde kone på facebook, hvor han også tilstod, at han havde slået hende ihjel.

Vennerne måbede og kiggede med mistro på det billede 31-årige Derek Medina fra Miami, Florida, lagde op på facebook torsdag morgen. "R.I.P. Jennifer Alfonso", stod der. Billedet viste hans 26-årige kone ligge på køkkengulvet i en underlig stilling med blod i ansigtet og ned af armen.

Bagefter loggede Derek på sin kones profil og ændrede hendes profilbillede til et, hvor hun kysser ham.

Nogenlunde samtidig skrev han følgende opdatering på sin egen profil:

Fængslet venter

"Jeg skal i fængsel eller have dødsstraf for at have slået min kone ihjel. Jeg elsker jer alle, savner jer, hav det god, facebook-venner. I får mig at se i nyhederne. Min kone slog mig, og jeg kan ikke længere holde dette misbrug ud mere, så jeg gjorde, hvad jeg gjorde. Jeg håber, I forstå."

I fem timer lå billedet af Jennifers lig på facebook, inden politiet fik lukket hans profil. I den tid nåede mange af vennerne at kommentere på billedet og spørge, hvad der var sket, og 170 mennesker delte billedet af den døde Jennifer med omverden.

Læs også: Noah og Connor blev kvalt af aggressiv pyton, mens de sov

Tilstod til far

Efter mordet og den barske facebook-opdatering satte Derek Medina sig i sin bil og kørte hjem til sin far, Derek Medina senior.

- Han fortalte, at hans kone havde truet ham med en kniv, og at de havde haft et stort skænderi, og at han havde skudt hende, fortalte faren til den lokale station WSVN.

Faren kørte ham til den lokale politistation, hvor sønnen aflagde fuld tilståelse.

Læs også: Bubber rykker ud med Dyreværnet

Datter er vidne

Da politiet ankom til parrets hus, fandt de Jennifer liggende i køkkenet.

Desuden blev Jennifers 10-årige datter fra et tidligere forhold ført ud af huset af omsorgsfulde betjente. Datteren har formentlig været hjemme under skyderiet, men er heldigvis ikke kommet noget til.

Udgav selvhjælpsbøger

Ifølge faren havde Derek og Jennifer et turmult forhold. Efter tre års ægteskab blev de skilt, men sidste år i april giftede de sig igen.

Ironisk nok har Derek Medina udgivet en række e-bøger. Bl.a. selvhjælpsbogen "Hvordan jeg reddede et menneskes liv og ægteskab og familieproblemer gennem kommunikation". Bøgerne er udgivet på hjemmesiden e-junkie.

Derudover arbejdede han som skuespiller og på en café.