Efterladt på Burger King som nyfødt

Katheryn blev efterladt på Burger King for 27 år siden – nu vil hun finde sin mor

Det var noget af et syn, der mødte en medarbejder på Burger King i byen Allentown i Pennsylvania tilbage i 1986. Svøbt i en sweatshirt og liggende i en plasticpose lå Katheryn Deprill - stadig med navlestrengen fastgjort til kroppen.


Har haft et godt liv

Katheryn har siden hun blev fundet haft et godt liv, men nu 28 år efter, at hun blev fundet, har hun besluttet sig for at finde den mor, der efterlod hende.


Læs også: Theresa valgte en ny mor

Med et opslag på Facebook har Deprill igen trukket massivt mange overskrifter.


Alle vil hjælpe Katheryn

- Leder efter min mor. Hun fødte mig d. 15. september 1986. Hun efterlod mig på Burger Kings badeværelse kun få timer gammel, har den 27-årige mor til tre skrevet på et hjemmelavet skilt, som hun holder op foran sig selv på et billede.


Læs også: Ekstremt fed: Maria var for fed til at adoptere

Hun håber, at hendes appeal på facebook vil få hendes mor til at opsøge hende. Chancerne for, at netop Katheryns mor ser opslaget er efterhånden store.

Siden Deprill har offentliggjort sin bøn på Facebook er hendes opslag blevet delt over 15.000 gange og har nu været i adskillige amerikanske medier og morgenshows.


Vil takke mor

- Jeg er ikke sur på hende, men jeg vil gerne vide, hvorfor, om jeg har nogle søskende og så takke hende, fordi hun ikke smed mig væk, siger hun.


Katheryn ejer i dag en scrapbog, som hendes adoptivforældre har ført ajour, siden hun var barn - blandt andet med udklip fra nyhederne omkring den dag, hvor hun blev fundet på toilettet.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!


Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-