Efterlysning: Hvor er Emilie?

Politiet i Sydsjælland og Lolland-Falser leder efter 17-årige Emilie Meng. Hun har været forsvundet siden søndag nat, hvor hun sagde farvel til veninderne for at gå hjem. Men hun nåede aldrig frem.

17-årige Emilie Meng blev sidst set natten til søndag. Klokken fire om morgenen sagde hun farvel til to veninder ved stationen i Korsør. De havde været i byen i Slagelse. Veninderne fortsatte i taxa, mens Emilie ville gå hjem til sine forældre i midten af Korsør. Men hun nåede aldrig frem.

Alle leder efter Emilie

Politiet har forgæves ledt efter Emilie med hundepatruljer i området syd for Korsør.

Mandag morgen fik de hjælp fra omkring 50 frivillige, som mødte op ved Hotel Comwell i Korsør. Og politiet udvider nu eftersøgningen.

- Vi sendte også helikopteren i luften i går, men desværre måtte vi stoppe eftersøgningen på grund af regn og torden, siger lederen af politiets efterforskning Flemming Jensen til dr.dk.

LÆS OGSÅ: Amanda blev kidnappet, da hun kørte med aviser

Frivillige hjælper

Politiet beder folk se efter Emilie i udhuse og andre steder, hun kunne tænkes at være.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

De frivillige organiserer sig via facebook.

Politiet er meget interesseret i hjælpen, så de kan afsøge et større område hurtigere.

Se den skræmmende video: Her forsøger mand at kidnappe 4-årig

En god pige

Emilies fætter, Robin Witzner, siger til Ekstra Bladet, at familien er i chok.

- Emilie har altid været en god pige og kom hjem til tiden, siger han og beskriver hende som pligtopfyldende og punktlighed, hvilket gør hendes forsvinden endnu mere mystisk.

- Hun synger i kirken. Så det er jo en god pige, der arbejder i kirken og synger i kor. Hun møder altid op til tiden og bliver ikke væk fra arbejde, fortæller han.

- Plus hendes mor og stedfar skulle have været af sted på ferie, og det ville hun aldrig nogensinde bare været blevet væk fra, siger fætteren.

Efterlysningen

Emilie er 168 centimeter høj, almindelig af bygning med langt brunt hår. Hun var iført en sort langærmet cardigan med en sort blondebluse under, blå jeans og blå Adidas sko.