Emily vokser op i campingvogn

Lille Emily har 30 søskende. Sådan føles det i hvert fald lige nu, hvor hun bor i en campingvogn ved siden af de talentfulde Flying Superkids. Hun er en ægte cirkusprinsesse. Hendes forældres lange kærlighedshistorie udspillede sig selvfølgelig også i et cirkus for 13 år siden

 

Iført ble og sandaler i størrelse 21, stavrer toårige Emily hjemmevant rundt på cirkuspladsen. Savsmuldet, tilskuerrækkerne og popcornmaskinerne er ikke en helt særlig oplevelse for den lille pige med strit rottehalerne. Det er hendes liv. Hun har boet i en 12 kvadratmeter campingvogn ved siden af et cirkustelt, siden hun var en måned gammel.

Lillesøster til Flying Superkids

Emily er lige nu en fast del af det berømte gymnastikshow, Flying Superkids, hvor hendes far er teltmester og cykelartist, og hvor hendes mor styrer alt fra hoppeborge til sodavandssalg til publikum. Ingen af dem kunne forestille sig et almindeligt familieliv, hvor de hver morgen skulle aflevere deres datter i vuggestue og hver aften lukke døren ind til hendes værelse.

LÆS OGSÅ:Jeg har jo det hele

Den lille familie bor tæt sammen i deres campingvogn, og selvom der hverken er plads til puslebord eller store Legobunker på gulvet, så ville ingen af forældrene ønske, at de kunne give andre rammer til deres datter. I stedet glæder de sig over, at de har givet hende 30 søskende. Børnene i Flying Superkids er nemlig så vilde med den lille Emily, at der altid er en skov af åbne arme til at tage over, når forældrene selv skal arbejde.

Mor og far selv vokset op i cirkus

Emilys mor, Melanie, var 20 år, første gang, hun prøvede at bo i et hus. Og faren Jimmy har sovet det meste af sin barndom i et overskab i en cirkusvogn, hvor hans far havde hevet hylderne ud.

Jimmys bedstefar Haddy Enoch var cirkusdirektør i Cirkus Dannebrog, og det var ham, som oplærte barnebarnet Jimmy på en ethjulet cykel. Siden har Jimmy Enoch bevist, at han ikke bare har en særlig balance på en cykel, når han ballancere med 100 glas. Han har også en sjælden udholdenhed, når det handler om kærlighed.

Forelskede sig i elefantpigen

Da han første gang så Melanie for 13 år siden, vidste han, at hende ville han have. Hun var ankommet til cirkus Dannebrog fra Tyskland med sin store, stærke far, som optrådte med elefanter og kameler. I manegen om aftenen, var Melanie den smukke unge kvinde i bikini oppe på elefanten, og uden for syntes Jimmy, hun var den sødeste pige i hele verden.

Skulle slå en luftakrobat af pinden

Der var dog et problem. Melanie var allerede kæreste med en talentfuld brasiliansk luftakrobat.

- Sådan en rigtig smart latino, vrænger Jimmy med et smil og husker, hvordan han led, hver gang han så Melanie tage toget til Tyskland, hvor hun besøgte sin luftakrobat i et andet cirkus.

- Det forhold skulle jeg bare have ødelagt, siger Jimmy, som dog kom til at kæmpe længe for at gennemføre det nummer. I to år prøvede han tålmodigt at få den kønne elefantpige uden held. Håbet mistede han dog aldrig, og til hans fødselsdag for 11 år siden, skete det endelig: Melanie kom hen til ham med sine elegante skridt. Nu ville hun gerne være hans kæreste.

- Det er den bedste fødselsdagsgave, jeg nogen sinde har fået, smiler Jimmy.

Forældre til et cirkusbarn

Det er nu to år siden, Jimmy og Melanie blev forældre til deres eget lille cirkusbarn Emily, som allerede har bedre balance end sine jævnaldrende, når hun hopper på trampolinen eller stå på sin fars hænder.

Hendes opvækst er meget anderledes. Det meste af sit liv bor hun i campingvogn eller i forældrenes faste cirkusvogn i Aarhus. Kun om vinteren flytter familien i deres hus ved siden af cirkus Dannebrogs faste base, hvor Emily også går i vuggestue for at møde andre børn. De er nu sjældent hjemme i huset ret længe af gangen, for når Jimmy bliver hyret som artist til et cirkus ude i Europa om vinteren, har han altid kone og barn med i campingvognen. Han kunne aldrig drømme om andet.

LÆS OGSÅ: Nyt bryllup i de unge mødre

Melanie har heller ikke et ønske om et flere måneder hjemme i huset, selvom hun er blevet mor til et meget aktivt blebarn.

- Det er da dejligt at være i huset, når der ligger høj sne. Men så snart jeg ser de første solstråler, så savner jeg campingvognen, siger hun.

Du kan læse om Flying Superkids og deres næste shows her www.flyingsuperkids.com

 

 

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.

En session koster
kun 500,-

 

 


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-

 

 


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.

Shorts'ne koster
kun 475,-