En dreng findes kvalt

Der er lagt op til uhyggelig og medrivende ferielæsning i Lars Kjædegaards krimi Den Røde Labyrint, som du får gratis med Ude og Hjemme i næste nummer.


7-årige August Helskov findes kvalt på havegangen lige bag forældrenes hus i Københavns nordvestkvarter. Makkerparret Anita Hvid og Thor Belling bliver sat på opgaven, mens chefen sendes på tvungen orlov, fordi drengen er hans barnebarn...

Der er lagt op til uhyggelig og medrivende ferielæsning i Lars Kjædegaards krimi Den Røde Labyrint, som du får gratis med Ude og Hjemme i næste nummer. (Ude og Hjemme nr. 28, onsdag den 9. juli 2014).

Om bogen, der udkom i 2012 fra forlaget Rosinante, siger Kjædegaard selv:

- Det er jo en politiroman om et drab på en lille dreng, som viser sig at være i familie med chefen for drabsafdelingen, og det gør jo, at det bliver en lidt indviklet efterforskning, fordi drabschefen er nødt til at trække sig, fordi han er personligt involveret i en sag. Mens han er på orlov og er frustreret over, at han ikke kan passe sit arbejde, kommer han - uden at vide det - til at komplicere efterforskningen, fordi han nærmest i kedsomhed siger noget til nogen, som han slet ikke burde tale med i virkeligheden.

Se interviewet med krimi-forfatter Lars Kjædegaard her.


Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-