Erik har kæmpet med sorgen

Tilbage i 2011 mistede modemanden Erik Brandt sit livs Margit, der døde bare 66 år gammel. Tabet af Margit kastede Erik Brandt ned i et dybt hul af sorg og savn, men som alle kunne se i Vild med Dans, er Erik Brandt kommet så langt, at livet igen bliver levet.


-Jeg har haft nogle grimme år, siger Erik Brandt, 70. Men han siger heldigvis også, at han er kommet videre.

-Jeg er ikke typen, der giver op. Jeg fortsætte, selvom det kan være svært, siger Erik Brandt.

Kastet ud i sorg og savn

Modemanden Erik Brandt blev kastet ind i dyb sorg, da den kvinde han havde elsket og levet med gennem 50 år, Margit Brandt, døde i november 2011. De var teenagere, da de mødte hinanden, og Erik og Margit blev gift i 1966. Ægteskabet varede til Margit Brandt døde af KOL i oktober 2011.

LÆS OGSÅ: Fødsel i Vild med Dans

I lang tid stod Erik Brandts liv stille. Han savnede sin Margit, og savnet er der selvfølgelig stadig. Men Erik Brandt er kommet i gang med et nyt liv. Han har lagt sine vaner om. Har tabt sig, lever sundere og så har han også fundet en ny kæreste, Sascha Justesen.

Populær hos seerne

Nu har Erik så kastet sig ud i en ny udfordring. Han har sagt ja til Vild med Dans og var i ilden første gang i fredag, da han dansede en vals med sin partner Vivi Siggaard.

LÆS OGSÅ: Stephanies venindeaften

Det kan selvfølgelig diskuteres, hvor godt det gik. Dommerne var lidt fedtede med pointene og gav kun parret seks point i alt. Det laveste antal på premiereaftenen.

Til gengæld kunne seerne bedre lide, hvad de så. Der var så mange, der stemte på Erik og Vivi, at de gik sikkert videre.

-Jeg kunne måske godt have gjort det bedre, men det skal nok komme. Og så følte jeg mig ikke så godt tilpas i kjole og hvidt. Jeg kan bedre lide lidt mere afslappet tøj, siger Erik med et smil.

Jim støttede sin ven

Erik Brandt fik støtte fra sine døtre Julie og Emilie Brandt samt børnebørnene Francesca, 11, og William, 11, der alle var til stede i studiet, da der blev danset Vild med Dans.


Jim Lyngvild i Margit Brandt private, farverige jakke.

Desuden havde Erik Brandt bedt sin ven, Jim Lyngvild, bære en af Margit Brandt egne jakker. En farverig jakke med flere flag og symboler. På den måde følte Erik Brandt, at Margit var med ham på hans første danseaften.

LÆS OGSÅ: Line kan blive seernes favorit

Jim Lyngvild var for øvrigt til stede, fordi hans creme-serie, Raunsborg, er sponsor for Vild med Dans.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-