Et billede af kærlighed

Nicole Porter begyndte at male på portrætmaleriet, da hun blev forlovet med Gareth. Idéen er, at der løbende vil komme tilføjelser til maleriet, som er et symbol på deres kærlighed.


En skotsk kunstmaler havde en hel speciel gave til gommen, da parret blev gift i sidste uge. Gaven var et never-ending portrætmaleri af deres kærlighed.

LÆS OGSÅ: Janni blev snydt af net-svindler

Vil aldrig blive færdigt

Nicole Porter fra Aberdeen i Skotland begyndte at male på maleriet, da hun blev forlovet med Gareth Williams. Konceptet er, at maleriet aldrig vil blive færdigt.

LÆS OGSÅ: Brugte hvert minut på sit livs kærlighed

Evig kærlighed

- Det er et billede af vores liv sammen, og vi vil løbende lave tilføjelser til det. Vores kærlighed er for evig, og billedet er et symbol på det, siger Nicole.

LÆS OGSÅ: Reddet af kærlighed

En hånd at holde

For eksempel indgår der allerede detaljer fra Gareths tid i Royal Air Force (RAF) samt Valentineskort fra Gareth til Nicole. Portrættet har fået titlen 'A Hand to Hold', som også er titlen på et digt af Gareth.Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-