Eva sprang ud fra tredje sal

Da Eva kom hjem fra en tur til Miami, hvor hun kom i selskab med de forkerte mennesker, var intet det samme som før. I en psykose hoppede hun ud fra tredje sal og endte i respirator. Men i dag har hun store planer for sig selv og sit liv.

- Jeg er meget fokuseret på, at jeg skal få det bedre. Jeg skal have det godt igen.

Sådan lyder det fra Eva, da skribent og radiovært Ayse Dudu Tepe tilfældigt møder hende på en bænk på Vesterbro.

Hun fortæller, at det hele gik galt, da hun i januar 2020 tog tre måneder til Miami i USA. Her tog hun kokain og hang ud med de forkerte mennesker.

- Da jeg kom hjem, var intet det samme, og jeg valgte bare at sige, at nu skal jeg ud, fortæller Eva.

Frit fald

I det øjeblik var hun fuldstændig opslugt af den canadiske rapper Drake. Da hun kastede sig ud i frit fald, håbede hun, at han ville gribe hende.

- Det lyder helt vildt, men ja, jeg har været lukket inde, fordi de mente, at jeg var psykoseramt, men hvor jeg er nu i mit liv, så kunne jeg aldrig nogensinde drømme om at gøre det igen.

Eva endte i respirator, fik kraniebrud og brækkede sin ryg og fod. Men da Ayse Dudu Tepe snakker med hende, er hun alligevel fuld af mod på livet. Hun har store drømme og planer for sin fremtid.

I podcasten "Må jeg sidde her?" kan du høre Eva åbne op om sit liv. Om hvorfor det hele gik galt, hvordan hun vil rette op på det og hvordan det føltes, at være i frit fald - både i overført og bogstavelig forstand.

Husk, at hvis du selv går med tanker om selvmord, kan du altid kontakte Livslinien på telefon: 70 201 201

Om podcasten

I podcasten "Må jeg sidde her?" sætter skribent og radiovært Ayse Dudu Tepe sig på en bænk ved siden af et tilfældigt menneske for at høre dem fortælle deres historie.

Du kan se mere om podcasten i videoen i toppen af artiklen og lytte til den på Ally.dk

Giv et gaveabonnement til Ude og HjemmeJulegaven, der glæder igen og igen