Familien får 440 mio. kroner i erstatning

Familien til en kvinde, der omkom for snart 12 år siden, da hun blev begravet under en dynge sand fra en væltet anhængervogn, har nu endelig fået erstatning. Beløb: 440 millioner kroner.

Familien til en kvinde, som for snart 12 år siden blev begravet under en stor dynge sand, da en anhængervogn væltede ned over hende, har nu endelig fået erstaning efter en årelang retssag. Beløb: 440 mio. kroner.

LÆS OGSÅ: Mand dræbt efter sin bryllupsfest

Ulykken skete foran skole

Vognen væltede ned over hendes bil og begravede hende i sandet, så hun blev kvalt. Ulykken skete foran en skole for øjnene af en lærer og hendes elever. De chokerede vidner forsøgte febrilsk at grave hende fri, men nåede det ikke i tide.

LÆS OGSÅ: Dræbt af spritbilist

Tippede rundt

48-årige Laura Miera fra Albuquerque i den amerikanske stat New Mexico havde netop sat sin 14-årige datter af ved Jimmy Carter Middle School og stoppede for rødt lys. Traktoren kørte op på siden af hende, da vognen ramte kantstenen og tippede rundt.

LÆS OGSÅ: 9-årig pige dræbt i trampolin-ulykke

Klem min hånd

En ansat ved skolen holdt Laura i hånden, mens sandbjerget over hende blev fjernet.

- Klem min hånd, hvis du hører mig, sagde han.

Hun klemte om hans hånd et stykke tid, men så blev grebet slapt.

LÆS OGSÅ: Kvalt af aggressiv pyton mens de sov

Traktor havde alvorlige fejl

Under retssagen kom det frem, at traktoren havde flere alvorlige fejl, og derfor var ulovlig. Blandt andet var bremserne defekte, og registreringen var udløbet. Desuden havde virksomheden bag, Albuquerque Redi-Mix, og chaufføren tidligere fået bøder for lovovertrædelser, herunder i forbindelse med køretøjet.

LÆS OGSÅ: Dreng slugt af dybt sandhul

Langsom pinefuld død

Ved den netop afsluttede retssag tildelte dommer Shannon Bacon familien til Laura Miera omkr. 440 mio. kroner i erstatning, som ejerkredsen bag Albuquerque Redi-Mix skal udbetale. Pengene tilfalder Lauras mand, Jose, og deres i dag voksne datter Cassandra.

- Der går ikke én dag, hvor vi ikke tænker på ulykken, udtaler de gennem en talsperson.

Det var blandt andet virksomhedens lemfældige omgang med sikkerheden i forbindelse med de tunge køretøjer samt Lauras langsomme, pinefulde død, som afgjorde erstatningsbeløbets størrelse.


Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!


Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-